Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatott bármit, amikor a legjobb/legbizalmasabb barátodnak elmondtad, hogy meleg/biszexuális vagy?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 11:49
1/7 anonim válasza:
Nekem nem a legjobb barátom, csak megbíztam benne, és nem lett semmi különös. Viszont ő nagyon meleges, mert róla szinte mindenki azt mondja. De már jó lenne valakivel kipróbálni titokban.
2/7 anonim válasza:
Nem változott semmi. Elmondtam, megértette, jó érzés volt valakinek beszélni róla. Tudtam hogy megbízhatok benne, a legjobb barátom!
3/7 anonim válasza:
Szívesen elmondanám, de az a helyzet,hogy sem legjobb,sem bizalmas,sőt egyáltalán egy barátom sincs.
Amikor párkapcsolatuk lett,azóta otthon gubbasztanak az asszony szoknyája mellett- max néha írnak egy-egy mondatot.Ami szerintem nem barátság:(
4/7 anonim válasza:
3-as,ismerős a helyzet sajnos nekem is! A legtöbb ember eltaszítja magától a barátait amikor családja lesz. Pedig a barát az barát marad akkor is, ha esetleg a párkapcsolat megromlik.
Őnző emberek!
5/7 anonim válasza:
Köszönöm a megerősítést , 4-es sorstársam..
Egy barátság pedig néha sokkal több,mint egy párkapcsolat.Már ha igazi,persze.
6/7 anonim válasza:
Általában azok pukkadnak a másik-családdal természetesen -változó prioritásai miatt, akik a haverságnál komolyabb kapcsolatra nem képesek. Az a csávó meg semmit sem ér akinek a bratyizás fontosabb a kapcsolatánál.
7/7 anonim válasza:
Hatoska!
Nagyon köszönjük ezt az értelmes hozzászólást!
Ez a véleményed, oké.
De hogy nem értelmezed jól a kérdést/válaszokat, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!