Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/meleg srácok, nyáron utcán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg srácok, nyáron utcán mit találtok imponálónak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy egyaránt kevesebb vagy csak szimplán lengébb ruhákban vannak a csajok és a srácok is. Mi az amit egy srácon meg szoktatok nézni? Melyik nemet szoktátok jobban megnézni? (Biszexekkel szól inkább és a kérdés) Ha a srácokat, akkor mertek kezdeményezni ha úgy látjátok hogy kölcsönös a szemkontaktus (vagy a “stírölés) ? Ti ha a bi/meleg srácok figyelmét jobban szeretnétek felkelteni mint a csajokét esetleg, szoktatok máshogy öltözködni?

Én speciel a srácokat szoktam inkább és az atlétás rövidnadrágosokat szoktam jobban és az ő figyelmüket szeretném jobban felkelteni ( mármint a bi és meleg srácokét), de nem igazán tudom hogyan kéne.

26/f

2023. jún. 20. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább fiúkat nézem, szeretem a rövidgatyás srácokat, még jobb, ha azon keresztül látszik is valami. Az is izgat, ha villamoson helyes srác kapaszkodik és pont látszik a hónalja.

Néha szemezek, de kezdeményezni nem merek. Ha valaki leszólítana és szimpatikus, akkor nem utasítanám el.

2023. jún. 20. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
jo kis sexy nyari ruhas fiuk hmmm
2023. jún. 20. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Fecskét hordó vékony közepiskolás srácok.

Nyammm

2023. jún. 21. 05:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Biszex férfiként nem igazán érdekel a pasik külseje, hanem a lelke. Utcán tehát nem nézem a pasikat általában, kivéve, ha nagyon lányos, tizen-huszonéves fiú. Beszélgetés során érzem, hogy szívesen leszopnám-e, vagy pedig nem. Párkapcsolatra viszont nem érdekelnek a férfiak. Én így működöm.

A csajokat viszont megnézem külsőre is bárhol.

(Nudista / naturista közeben már némiléeg megnézem a pasikat, pontosabban csak a farkukat. De annyira az se izgat addig, amíg nem beszélgettem egy adott pasassal, ennek során majd kiderül, érdekel-e a farka is, vagy sem.)

2023. jún. 21. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindkét nemet szeretem megnézni. Sokkal több fiú tetszik meg az utcán, mint lány, de a lányok jobban megtetszenek.

Egy fiúban ami legtöbbször megfog, ha izmos, trikót hord, tetoválása / piercingje van, hosszabb haja van, illetve összességében jó a stílusa.

Személy szerint egyáltalán nem merek kezdeményezni, sőt néha félek tőle, hogy túl feltűnően nézek valakit.

2023. júl. 3. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!