Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van akit érdekel ilyen dolog is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit érdekel ilyen dolog is?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam azzal, hogy ismerkedjek amolyan haverság extrákkal alapon. Szimpátia alapján, meg persze megfelelő zsáner alapján hátha kialakul valami, de elsődlegesen a haveri kapcsolat meglegyen, és utána kitudja... De akikkel eddig beszélgettem, kb mindenki egyből a szexuális dolgokat szeretné, sőt inkább csak azt. Gyors találkozót és aztán annyi. Nincs azzal probléma ha valakinek erre van ideje, meg igénye. De ha látható hogy engem nem egy szextali érdekel, akkor vajon miért volt a legtöbb beszélgetés ilyen?

32/F

2023. jún. 22. 18:18
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
A kérdés nem arra irányult, hogy én fogok-e találni, beszélgetés kialakulhat a kérdés alatt, vagy akár privát beszélgetés mások között is, ezért emelem ki időnként a kérdést. 30-as pedig ne haragudj de az ilyen komment marhára béna.
2024. ápr. 18. 08:35
 32/33 anonim ***** válasza:
Majd 10 ev mulva emlekezz vissza erre aztan majd meglatod
2024. ápr. 18. 09:17
 33/33 A kérdező kommentje:
Utolsó aranyos vagy meg minden hogy tanácsolsz, de bocsánat kicsit túl komolyan veszed ezt a dolgot. Nincs szó semmilyen görcsös keresgélésről.
2024. ápr. 22. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!