Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit érdekel ilyen dolog is?
Próbálkoztam azzal, hogy ismerkedjek amolyan haverság extrákkal alapon. Szimpátia alapján, meg persze megfelelő zsáner alapján hátha kialakul valami, de elsődlegesen a haveri kapcsolat meglegyen, és utána kitudja... De akikkel eddig beszélgettem, kb mindenki egyből a szexuális dolgokat szeretné, sőt inkább csak azt. Gyors találkozót és aztán annyi. Nincs azzal probléma ha valakinek erre van ideje, meg igénye. De ha látható hogy engem nem egy szextali érdekel, akkor vajon miért volt a legtöbb beszélgetés ilyen?
32/F
Az állandó partnerem biszex 63 éves, én 54 éves nő vagyok, nem élünk együtt.
Már 2,5 éve aktívan keresünk egy bi férfit, akivel nem csak szex, hanem beszélgetés és barátkozás is lenne.
Még nem találtunk egyetlen egy normális embert sem, akiben megbízhatunk!
Ha áll a farkuk, akkor azonnal akarnak mindent, legtöbb esetben egy gyors ürítést.
És persze, legyen minden ingyen: oldja meg a barátom a helyet (béreljen szobát vagy lakást), a költségekbe nem akarnak beszállni "mert ők vendégek".
Legyen nálunk üdítő, sör, bor vagy ki mit iszik, valami rágcsálnivaló, mert ők soha semmit nem hoznak.
Vegyük meg az óvszert is, mert nem hozzák magukkal azt sem.
Legyen borotvált a puncim, mert azt szeretik!
Ők viszont borostásan érkeznek. Még annyi tiszteletünk sincs irántunk, hogy megborotválkozzanak találkozás előtt!
Gyakran melós ruhában érkeznek, izzadtan, koszosan, mert "otthon van az asszony", meló után nem mehetnek haza készülni.
Gyakran késnek. Volt olyan is, aki másfél órát késett "mert elhúzódott a meló..." Elvárják tőlünk, hogy várjunk!
Nálunk zuhanyoznának. Tusfürdőt, törölközőt, fogkefét (!) nem hoznak magukkal, azt is elvárják, hogy legyen.
Sok embert elküldünk már úgy, hogy nem volt vele szex. Az ilyenekhez nincs kedvünk, mert taszítanak.
Sajnos, nem derül ki azonnal, hogy ki milyen. Amikor levelezünk, ismerkedünk, nagyon barátságosak, kedvesek, mindent megígérnek.
Személyes találkozás alkalmával derül csak ki, hogy milyen emberek.
Beszélgettem sok párral, akik biszex férfit keresnek.
Több párnál is előfordult, hogy eljön az illető, aki azt állította magáról, hogy imádja sokáig kényeztetni, masszírozni és nyalni a hölgyet.
Ugyanígy kényeztetné a férfit is.
Hááát, az végül úgy néz ki, hogy megérkezik, ledobja a ruháját, bekapja a pasi farkát, 2-3 perc szopás, majd belenyal a punciba, ez mondjuk 5 perc és már beledugja valakibe a farkát és elélvez 3 perc alatt.
A szerencsétlen naiv pár azt hiszi, hogy egy kis pihenés után lesz folytatás... de nincs!
Egyszer csak azt látják, hogy a pasi nézegeti a telefonját, majd mondja, hogy: "Húúúú, keresnek a melóhelyen, nagy baj van!" vagy: "Keres az asszony, hisztizik, hol vagyok!"
És a következő percben felöltözve már ott toporog az ajtó előtt, hogy menne, mert bocsi, de muszáj, legközelebb jobb lesz, most így alakult...
Természetesen tudja, hogy soha többé nem jön, mert csak egy gyors és ingyen szex kellett, mert miért fizessen a kurváknak, ha ezt ingyen is megkaphatja.
Szóval azért írtam le mindezt, hogy lássad, milyenek az emberek!
Önzők! És élősködők. Szinte senki nem kíváncsi a másik ember lelkére, az érzéseire, gondjaira.
Nem szeretnek adni! Ezt úgy értem, hogy örömöt okozni a másik embernek. Itt nem csak a szexre gondolok.
Számodra az lenne az egyik öröm, ha meghallgatna a másik fél. Ha bízhatnál benne. Ha számíthatnál rá, amikor bajban vagy, stb.
Hát, én még ilyen emberrel (nemtől függetlenül) nem találkoztam Budapesten. Talán csak a barátom a kivétel. Bár neki saját családja van, külön magánélete.
Kedves kérdezőtől kérdezem, az zavar esetleg, ha a lehetséges partnered kalandozik is felváltva férfiakkal (akár nőkkel), miközben veled ismerkedik türelmesen?
Vagy pedig önző módon kisajátítanád?
Csak kérdezem, hogy jobban értselek.
Köszi, hogy leírtad a sztoridat, biztos sok érdekes tapasztalat lehet mögötted, ha ilyesmiket szerveztek meg.
Nem mondanám azért hogy ki akarnám sajátítani, de egy kalandozó partnertől lehet hogy tartanék, nem szívesen szednék össze valami betegséget valamilyen úton módon.
En is ezt keresem. Bevallom jobb otlet híján en is a meleg/bi tarskeresokon nezelodom. Fiukent egy hasonlo gondolkodasu fiuval ismerkednek akivel lehet mindenfelet csinalni de bonuszkent nyitott szexualis dolgokra is. Azt latom legtobben csak szexet akarnak aztan eltunnek. Nem feltetlenul lenne rossz az sem ha elobb van szex es utana baratsag viszont ne csak szex legyen.
A masodik felallas, hogy baratkozni es csak utana szex jo lenne csak epp ilyen sracot meg nem talaltam. Volt probalkozas, megbeszeltuk mi lesz de vegul csak az lett, hogy egy jot szexeltunk. Aztan eltunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!