Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit érdekel ilyen dolog is?
Próbálkoztam azzal, hogy ismerkedjek amolyan haverság extrákkal alapon. Szimpátia alapján, meg persze megfelelő zsáner alapján hátha kialakul valami, de elsődlegesen a haveri kapcsolat meglegyen, és utána kitudja... De akikkel eddig beszélgettem, kb mindenki egyből a szexuális dolgokat szeretné, sőt inkább csak azt. Gyors találkozót és aztán annyi. Nincs azzal probléma ha valakinek erre van ideje, meg igénye. De ha látható hogy engem nem egy szextali érdekel, akkor vajon miért volt a legtöbb beszélgetés ilyen?
32/F
Turelmetlenség,mert ma mindenki azonnal akar mindent.
Az életben is így van, akkor itt miért lenne más ? Sajnos :(
Megértelek egyébként, nagyon nehéz, majdnem hogy lehetetlen tartósabb, megbízható és közös érdeklődésű férfit találni.
Ismerős a szitu. De azért bízzál, sosem lehet tudni !
Szerintem is van ilyen akinek a barátság extrával kell :)
Persze nehéz megtalálni azt a személyt.
De kitartás remélem sikerül :)
Így van, a fokozatosság, az egészség és a megbízhatóság !
Ezeknek kéne alapnak lenni, amire lehet építeni egy haverságot.Kéne....
Szerintem ez így nem nagyon fog menni. Azokat a platformokat, amiket használsz elsősorban szexre használják, másod- és harmadsorban is, és csak sokadik szempontként jöhet szóba párkapcsolat, vagy amolyan szexhaveri barátság. A bi/meleg férfiak világa amúgy is eléggé zárkózott, mindenki védekező alapállásban van, sokan a nyíltan vállalt heteró álarcuk elvesztésétől is tartanak.
Szerintem egy olyan változat sokkal ideálisabb lenne, ahol egy már amúgy is létező baráti/haveri kapcsolat megy át testiségbe (is), mert mondjuk két srác rádöbben arra, hogy nem csak a közös sörözést, meccsnézést meg xboxozást élvezik együtt, hanem mondjuk egy masszázst vagy kölcsönös szopást is. De hogy pont kifogsz egy ilyen havert (és persze ő is "kifog" téged), hát erre még annyi esély se nagyon van, mint az előző bekezdésben vázoltak sikerére.
Húspiac, ha így érthető.
Lényeg, hogy általában azonnali szexet akarnak és semmi mást.
Pl : Hotbull,Goldengate, Adultpixie.
Nekem ilyen haverom van!
És örülök neki!
Jó lenne ilyen havert találni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!