Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Honnan eredhet ez a sztereotíp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan eredhet ez a sztereotípia? Van alapja?

Figyelt kérdés
Van egy réteg a lányok között, akik azt mondják nagyon sok esetben a biszex vagy meleg fiúk helyesebbek és vonzóbbak a hetero fiúknál nagyon sok esetben. És egyszer én is megkaptam egy lánytól, hogy én tuti biszex vagyok mert olyan jól nézek ki szerinte. Nem értettem az összefüggést abszolút. Honnan eredhet ez a sztereotípia, van bármi alapja?
2023. jún. 16. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettol függ. De számomra a biszex pasik aranyosabbak, de ez bem jelentinazt, hogy helyesebbek is.
2023. jún. 16. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább úgy mondanám, hogy sokszor igényesebbek, általában jobban adnak a külsőre, mint a teljesen heterok. De ez se igaz mindenkire.
2023. jún. 16. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de én meleg srácként azt látom, rengeteg a helyes meleg fiú, szerencsére. Tizen, huszonévesek általában adnak is magukra 90%-ban.
2023. jún. 16. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kinézet alapján megitélni bárkit is, az finoman szólva felszínességre vall. Mi van ha egy kinézetre húdejól néz ki valakit találsz, de emberileg belsőleg egy hulladék?
2023. jún. 16. 19:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha belsőleg hulladék, a külsején is meglátszik
2023. jún. 16. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Részben valóban az, hogy többet adnak magukra, igényesebbek a megjelenésben. Másrészt többnyire érzelmileg empatikusabbak. érzékenyebbek, könnyebben megértik a női érzéseket, van érzékük a finomabb megnyilvánulásokhoz.
2023. jún. 16. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös hatalmas tévedésben vagy, és felszínes vagy!
2023. jún. 16. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Hatosnak van igaza!
2023. jún. 17. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
38%
Cukik, de jobban szeretem az olyan pasikat, akik ilyen kicsit flegmásan cukik. 🫣
2023. jún. 18. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A flegma minden, csak nem "cuki". Vagy a bunkóságra gondolsz?
2023. jún. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!