Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk milyen volt az első alkalom? hány évesen? fájt e az első dugás fiúk? vagy szokott fájni utánna?
Egy parkban történt. Mások elbeszélése után vártam, hogy fájni fog, de nem fájt. Maga a behatolás volt egy picit kellemetlen, de mikor végre benn volt...
A gyönyör töltötte meg a testemet, lelkemet, és azt kívántam, soha ne legyen vége.
Először 18 évesen voltam férfival, de akkor csak szopás volt és egymásnak kiverés, csók, ölelkezés, simizés ilyesmi. Anális szex először 20 éves koromban volt egy sráccal akinek nem én voltam az első. Összességében jó élmény volt mert nagyon figyelmes, óvatos volt. Hosszan kényeztetett a nyelvével előtte és finoman ujjazott mielőtt betette a farkát. Feszítő érzés volt, de nem fájt. Aztán nem mozgott bennem egy darabig csak átölelt közben és a farkammal jàtszott. Ezután kezdett dugni. Először nem volt jó érzés, csak az hogy láttam és hallottam, hogy ő nagyon élvezi. De aztán egyre jobban élveztem én is.
Gumival csináltuk és nem élvezett belém, hanem a vége előtt kihúzta és akkor már gumi nélkül 69 pózban jutottunk el a csúcsra.
Unokatesóm dugott meg mikor 15 voltam.
Ő 13 és kb 10cm és vékony volt neki.
Nagyon élveztem!
Nem fájt, és úgy mentem el elöször hogy hozzá sem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!