Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk milyen volt az első alkalom? hány évesen? fájt e az első dugás fiúk? vagy szokott fájni utánna?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
14 évesen vonaton egy idősebb pasival
2023. jún. 9. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1: vonaton dugtatok??
2023. jún. 9. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy parkban történt. Mások elbeszélése után vártam, hogy fájni fog, de nem fájt. Maga a behatolás volt egy picit kellemetlen, de mikor végre benn volt...

A gyönyör töltötte meg a testemet, lelkemet, és azt kívántam, soha ne legyen vége.

2023. jún. 11. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Először 18 évesen voltam férfival, de akkor csak szopás volt és egymásnak kiverés, csók, ölelkezés, simizés ilyesmi. Anális szex először 20 éves koromban volt egy sráccal akinek nem én voltam az első. Összességében jó élmény volt mert nagyon figyelmes, óvatos volt. Hosszan kényeztetett a nyelvével előtte és finoman ujjazott mielőtt betette a farkát. Feszítő érzés volt, de nem fájt. Aztán nem mozgott bennem egy darabig csak átölelt közben és a farkammal jàtszott. Ezután kezdett dugni. Először nem volt jó érzés, csak az hogy láttam és hallottam, hogy ő nagyon élvezi. De aztán egyre jobban élveztem én is.

Gumival csináltuk és nem élvezett belém, hanem a vége előtt kihúzta és akkor már gumi nélkül 69 pózban jutottunk el a csúcsra.

2023. jún. 11. 06:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen volt szopás, első dugás későn 21 évesen történt. Nem fájt de addigra már ismertem a testem tudtam hogyan kell 13 éves korom óta tettem a fenekembe dolgokat kezdetben anyámtól elcsort már nem használt szempilla spirál tubusát, majd egy szivar fém tokját, késöbb meg minde féle dolgokat. Szóval mire oda jutottam már tudtam hogyan jó csinálni.
2023. jún. 11. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
12-21 közt semmi? Vagy azért volt szexuális életed? úgy értem, mással
2023. jún. 11. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Szempilla spirál nem sérti fel?
2023. jún. 11. 17:30
 8/9 sipekilaci ***** válasza:
100%
15 évesen csak közös maszti a haverral, később le is szoptuk egymást. De vele tovább nem mentünk. Kb. 19 voltam amikor a sportegyesületi masszőr análisan szexelt velem. Lehet, hogy provokáltam azzal, hogy meztelenül feküdtem a masszirozóágyra. De nagyon alaposan előkészített, olajos ujjakkal nyúlt fel először a fenekem lyukába. Egyrészt nagyon jól ellazított, másrészt viszont annyira felizgatott a prosztata masszírozással, hogy már semmi nem számított. Kicsit feszített az elején mert vastag farka volt. De aztán annyira jó érzés volt, félig oldalfekvésben csinálta, így nekem is erekcióm tudott lenni. Változó ritmusban mozgott, a végén már kívántam, hogy süljön bennem el. Ez be is következett, után ő kézzel elégített ki engem. De folytatás nem volt.
2023. jún. 14. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm dugott meg mikor 15 voltam.

Ő 13 és kb 10cm és vékony volt neki.

Nagyon élveztem!

Nem fájt, és úgy mentem el elöször hogy hozzá sem értem!

2023. jún. 19. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!