Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak szokott fájni az első alkalom?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon szeretjük egymást, és lehet hogy nemsokára lefekszünk egymással.
Még mind a ketten szűzek vagyunk.
2015. dec. 13. 11:50
1/11 A kérdező kommentje:
Jah és azt lefelejtettem, hogy Ő 16 éves, én 17 vagyok.
2015. dec. 13. 11:51
2/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést pedig törölni fogják
De amúgy fájhat is neki meg nem is, emberfüggő... És az se mindegy hogy milyen az előjáték
3/11 A kérdező kommentje:
mit tudok csinálni, hogy ne fájon neki annyira?
2015. dec. 13. 12:01
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!:)
még jöhetnek válaszok!
2015. dec. 13. 12:08
6/11 anonim válasza:
Legyen sok előjáték, hogy kellőképpen benedvesedjen és el tudjon lazulni, érezze,hogy szereted. Lassan csináld az elején, mert eléggé tud fájni, de majd látod,hogy ő mire hogyan reagál. Ne aggódj, tudni fogod,hogy mi tetszik neki,és mi nem,ha figyelsz a reakcióira!:)
Sok sikert! 20L
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: engem érdekel, nem akarok neki fájdalmat okozni!
2015. dec. 13. 17:00
9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap megvolt a szex:D
Először amikor betoltam akkor nehezen ment be , meg fájt is neki, de utána minden oké volt:)
2015. dec. 16. 14:44
10/11 anonim válasza:
ó még nehezen, kis fütyike. fel állt legalább első próbálkozásra vagy 2 óráig kinlóftatok a dologgal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!