Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan zajlott az első szopáso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlott az első szopásotok?

Figyelt kérdés
Hol volt, hogyan történt és kivel? Milyen élmény volt? A szátokba élveztek a végén?
2023. jún. 3. 20:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Hirdető transz volt

69-ben csináltuk

2023. jún. 3. 21:04
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 milyen volt a szádba venni? Egymás szájába élveztetek?
2023. jún. 3. 21:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Az volt a furcsa meg se lepődtem, ott volt felettem bőrt felhùztam és már szoptam is.

Igen oda

2023. jún. 3. 21:11
 4/20 anonim ***** válasza:
18%

A mamim az ölébe vett, félrehúzta a köntösét és a melléhez tette a számat.

Mennyei érzés volt.

A szátokba élveztek a végén? ---> hát ezt a részét nem nagyon értem...

2023. jún. 3. 21:46
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szexrandin volt egy sráccal.

Ő uni-passzív, én aktív és miközben szopattam pózt váltottunk én meg közben vertem neki, ő pedig szinte könyörögve "ha szeretnéd bekaphatod", én pedig nem sokkal később meg is tettem, életemben először.

Meglepően jó volt, igaz nem élvezett a számba (én az övébe igen), azt akartam, hogy a farkamra élvezzen és úgy szopjon tovább, de sajnos csak a combomra ment, onnan nyalta le.

2023. jún. 3. 21:52
 6/20 A kérdező kommentje:
#5 ezt nagyon izgató olvasni :)
2023. jún. 3. 21:58
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
17 évesen nem publikus,ciki lenne
2023. jún. 3. 22:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen egy nagyon kedves tapasztaltabb szomszéd férfival történt. Már évek óta nagyon vágytam a szopásra ezért nem volt furcsa, hanem nagyon jó volt és fantasztikus érzés. Pár hónapig rendszeresen átjártam hozzá és mindkettőnknek örömet okozott. Már az első alkalommal is egymás szájába élveztünk és egyből lenyeltem.
2023. jún. 3. 22:43
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Kezdő bi passzív srácként chat.hu-n kerestem kalandra, szopni szerettem volna. Találtam egy helyi velem kb egykorú srácot.

Átmentem, beinvitált, lefeküdt az ágyra és nekiálltam.

Utána megkérdezte tovább mehet-e, abba is belementem és úgy ment el.

Tapasztalat: jó volt, érdekes volt és meglepődtem hogy szex közben nekem is orgazmusom lett...

2023. jún. 3. 23:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy spanommal elmentem inni, akiről tudtam, hogy meleg, és hogy bejövök neki. Azon az estén sokat segített, mindenben, úgyhogy kicsit beittunk, majd felinvitált magához és én belementem. Nála meg kérdés nélkül a számba vettem, kb. fél perc alatt telelőtte a számat. Utána még 3x szoptam le az éjszaka alatt. :'D
2023. jún. 4. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!