Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt az első szopásotok?
Figyelt kérdés
Még nem volt benne részem, de nem bírom kiverni a fejemből2020. okt. 8. 18:37
1/8 anonim válasza:
Én szopni szeretnék, de még nem volt alkalmam. Ha lesz, elmondom :)
2/8 anonim válasza:
Filmeztem a pasival és elkezdtünk csókolózni, majd egymást simizni, és végül oda-vissza leszoptuk egymást.
3/8 anonim válasza:
Hazibuli utan az egyik haverom boxerebe nyultam, hagyta magat leszopni is.
4/8 anonim válasza:
Nekem még nemvolt alkalmam az elsőhöz.
22f
6/8 anonim válasza:
Városom egyik terén, ahol rendszeres volt a melegek, biszexek találkozója, egy nálam idősebb pasi pár perc beszélgetés után mondta, hogy merevedik. Rákérdeztem, leszophatom-e. Leszophattam! Izgató volt a számban érezni a farkát, és azt a finom anyagot, amit a számba lőtt a végén.
7/8 anonim válasza:
Oda vissza.Egymás torkáig nyomtuk keményen.Nagy hörgések,nyelések.És
sok ismétlés.Kimerülésig.
8/8 anonim válasza:
Chaten lebeszéltem, aztán találkoztunk, letérdeltem elé, elkezdtem verni neki, aztán bekaptam, és 2 percen belül a számban elment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!