Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan aki azonos nemű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki azonos nemű szeretőt keres vagy tart párkapcsolata mellett és működik is?

Figyelt kérdés
febr. 5. 17:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
66%

Ugyan nem kimondottan, de igyis lehet mondani.

Fiu vagyok es a legjobb baratommal neha ha nalam alszik szoktuk egymast segiteni, ha epp egyikünknek se er ra a baratnöje.

Nagyon jo vele is, persze csak titokba csinaljuk.

febr. 5. 18:04
 2/31 anonim ***** válasza:
87%
Én nem kifejezetten keresek, de kipróbálnám milyen pl leszopni valakit...
febr. 5. 18:07
 3/31 A kérdező kommentje:
utolsó, evvel nem vagy egyedül.
febr. 5. 18:08
 4/31 anonim ***** válasza:
89%

Jo lenne olyan fiut talalni akivel több is lehet köztünk baratsagnal :) de kapcsolatot nem tudnek elkepzelni vele.

F

febr. 5. 18:09
 5/31 A kérdező kommentje:
ezzel egyetértek , kapcsolatot én sem tudnék elképzelni fiúval, de barátság extrákkal érdekelne.
febr. 5. 18:23
 6/31 anonim ***** válasza:
71%
Barátnőmnek 7 éve működik így a férje mellett. Mindenki tud mindenkiről, szeretik egymást, nagyon jó barátok is, és működik!
febr. 5. 18:37
 7/31 anonim ***** válasza:
61%
Aktiv biszex férfi keres passzívat? Csak szexkapcsolatra?
febr. 5. 19:25
 8/31 anonim ***** válasza:
90%

Évek óta szeretőm a legjobb haverom.

Eleinte titok volt otthon mindkettőnk részéről ,de azóta már kiderült és működik tovàbb

febr. 6. 04:25
 9/31 anonim ***** válasza:
65%

Egy szerető jó lenne. :)

Passzív vagyok

febr. 6. 05:53
 10/31 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes módon ,de az egyik régi barátom egyszer ajánlotta,hogy mi lenne ,ha több is lenne kettőnk között. És próbált közeledni is.

Nagyon értékes ember volt, több éves igazi barátság fűzött minket össze.De ez a "vallomás" nekem olyan sokkoló volt, hogy kinyitottam a bejárati ajtót és kértem,hogy azonnal távozzon. Ott véget ért a barátság.

Képtelen lennék arra, ha valakihez baráti,vagy haveri viszony fűz, azzal bármilyen testiségre.

Lehet én voltam a hülye,hogy lezártam a barátságot, de a lelkemnek ez megnyugtató volt.

febr. 6. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!