Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb titkos fantáziád?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 07:41
41/45 anonim válasza:
22-es, 40-es vagyok. Sokszor álmodtam erről azóta amúgy, hogy újra meg tudom csinálni.
42/45 anonim válasza:
A lakóhelyemen egy szexpajtit találni. Mióta néhai barátom tragikusan itthagyott, f@szhiánytól szenvedek.
43/45 anonim válasza:
1-2 napon keresztül egy hűvös, nyirkos pincébe zárva lenni, tök pucéran. Szóval fogságban. És lenne 3-4 srác, akik néha külön, néha együtt lejönnek, és kedvükre használnak, ahogy csak akarnak.
F/34
44/45 anonim válasza:
22-es vagyok. Idôközben megvalósítottam a fantáziámat gumi nélkül. Egy 24 éves srácot leszoptam gumi nélkül, és beleélvezett a számba. Keserû volt a spermája, és nem lôtt sokat. Elôtte én jól telelôttem a száját, nekem sok gxci jött, mert sokáig nem vertem ki elôtte. Jó élmény volt😋💦🍆
45/45 anonim válasza:
A feleségemmel együtt szopni egy fekete vagy arab srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!