Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb titkos fantáziád?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 07:41
11/45 anonim válasza:
női, férfi lábakkal kapcsolatos dolgok
12/45 anonim válasza:
egy fiatal szuz csajt kinyalni
13/45 anonim válasza:
Tinilány megver, miközben kiröhög, hogy milyen gyenge csicska vagyok
14/45 anonim válasza:
Fiatal csajt kinyalatni az anyjával, vagy közösen.
16/45 anonim válasza:
Egyszerre lenni egy párral. És felvátva dugni őket :D
28F
17/45 anonim válasza:
Hogy a felesegemet ketten dugjuk .
Vibrator a puncijaban en meg a popsijaban mar volt tobbszor de egy harmasra nem tudom ravenni
18/45 anonim válasza:
Nekem eldugott helyen pl romházban erdőben. Egy idegen oda jön en ruhaban ő lepisil megszopat rámveri es ott hagy megy a dolgára. Ez a titkos fantáziám, ami nagyon izgat.
19/45 anonim válasza:
18. melyik erdőben szoktál amúgy lógni?
20/45 anonim válasza:
A 15-öshöz hasonlóan én is a tejes ciciket említeném.
Valami hosszú, elnyújtott szerelmeskedés keretében képzelném el egy olyan nővel, akivel nagyon szeretjük egymást, így a szex fizikailag és lelkileg is rendkívül kielégítő lenne mindkettőnknek.
Én tejet innék a lány melleiből, cserébe én is beleélveznék a szájába :)
Kinyalnám a punciját, aztán finoman meg is dugnám. Közben pedig rengeteget ölelkeznénk és csókolóznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!