Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek? A haverom akarhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A haverom akarhat tölem valamit?

Figyelt kérdés

Sokszor tul kedves velem ,azt mondja jol nezek ki, megfogja a vallam, karom, fenekem,megölel, ilyenek.

Van baratnöje es elvileg hetero.

2023. máj. 1. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Hát, gyakorlatilag minimum biszex. Ha kényelmetlen, finoman szólj rá, hogy vegyen picit vissza.
2023. máj. 1. 15:37
 2/12 A kérdező kommentje:
jol esik egyebkent hogy ilyen csak nem tudom mire velni
2023. máj. 1. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Be akar cserkészni.

Nem ez a baj, hanem, hogy barátnője van.

2023. máj. 1. 15:49
 4/12 A kérdező kommentje:
de baratnöje mellett fiura is vagyna? miert?
2023. máj. 1. 15:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert biszex, mi másért...
2023. máj. 1. 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Én is biszex vagyok, ha nem tetszik, akkor húzzál el az országból!
2023. máj. 1. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy próbál puhatolózni, ha benne vagy az ilyenekbe akkor legyél nyitott esetleg csinálj te is hasonlókat, hátha lesz belőle valami.

Ha nem akarsz belemenni ilyenekbe akkor tudasd vele finoman, hogy ne fogdoson mert zavar, érteni fogja hogy nem akarsz tovább menni.

De persze az is lehet hogy csak ilyen a stílusa, és semmi nincs mögötte.

2023. máj. 12. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valami olyan környezetben nőtt fel, ahol a testi érintések gyakoriak, mindennaposak voltak és szexuális tartalom nélküliek. Volt egy korábban aktívan sportoló ismerősöm, aki kedélyes beszélgetés közben néha csapkodta az én combom, meglehetősen félreérthető volt a viselkedése, amit egy idő után meg is jegyeztem neki. Attól fogva próbálta visszafogni magát.
2023. máj. 13. 09:30
 9/12 anonim válasza:
100%
szerintem baszni akkar :)
2023. máj. 31. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez, mint előttem is írták vagy jelzés és puhatolózás irántad, bele mennél-e vele egy kis biszexbe ?

Vagy csak a közvetlenség és a barátsága jeléül bizalmas ?

Szerintem figyeld meg, hogy másokkal hogyan viselkedik ??

Társaságban más srácnak is fogja a vállát, kezét, stb. Mert akkor valószínű csak egy bizalmi jelzés és az ő szokása !

Ha csak Veled, akkor egyértelmű jelzés.

2023. jún. 16. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!