Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Haverom akarhat tőle valamit? Mit tegyek?
Szóval a helyzet a következő...
Beleszerettem egy osztálytársamba,és nagyon-nagyon szerelmes vagyok,életemben először. Nagyon kedves lány,ő is hozzám hasonlóan soha nem volt senkivel,mindig egyedül volt az életében,nem igazán voltak barátai,pont ugyan olyan,mint én.
A lényeg,hogy egy barátom,aki mostanában nagyon jóba van ezzel a lánnyal,megkérdezte,hogy nekem bejön-e a csaj,mert hogy állandóan vele lógok,beszélgetek,stb...,meg akarok-e tőle valamit,én erre azt feleltem,hogy már rég nem az a kérdés,hogy érdekel-e a lány,hanem az,hogy én érdeklem-e vajon őt. Aztán még hozzátettem,hogy ugyebár saját nyúlra nem lövünk,elvégre ugyebár osztálytársak vagyunk,és ha rosszul sülne el a kapcsolat,akkor még 2 évig minden nap látni egymást...
A lány akiről szó van,egy barátnője szerint csak a legjobb barátjának tart engem,és nem tudom,mit tegyek...
teszem hozzá,hogy barátnője,aki szóban forog egy közelmúltbéli bulin smárolt azzal a haverommal,akiről fentebb szó volt,de állítják,hogy csak azért,mert részegek voltak,és magányosak.....
szóval hogyan tudhatnám meg,hogy lehet-e köztünk több,mint barátság?
vajon a barátom akarhat-e valamit ettől a lánytól,vagy azért kérdezte,mert a lánynak "kémkedik"?
illetve,hogy hogyan adjam a tudtára,hogy én többet érzek a barátságnál,és azt,hogy ha ő nem,akkor nem akarom,hogy megromoljon a kapcsulatunk,mint barátok....
És ha "kémkednél" utána és kiderülne, akkor se tudnátok már utána barátok lenni nem? A másik verzióban egyenes, és bátor lennél, és az díjazandó, hidd el. ;)
Egyébként ha ennyire szereted akkor kimondva/kimondatlanul, nem jó ha "csak" barátok tudtok lenni, szóval akár kimondja hogy maradjatok barátok, akár nem (mert nem kérdezel rá), mindenképp lépni kell valamit szerintem.
Most voltunk "bulizni" egy "baráti" társasággal,úgy volt,hogy csak 4-en leszünk a haverommal és a két lánnyal,de csodák-csodájára sikerült összefutnunk a város 3 szívtoprójával,és a haverom (annak ellenére,hogy mi a lányokkal nagyon elleneztük)gondolt egyet,és hívta őket is.... a lányokat persze szépen leitatták,egyik annyira kivolt,hogy egy srác felvitte haza,hogy "nála alszik",de sejtettük,hogy többről van szó,de nem tudtunk neki ellenálni,mivel kiskora óta tanul vagy 20 féle küzdősportot és nem akartuk otthagyni a fogunkat...
mellesleg ugyan ez a casa-nova még miután leitatta a lányt,akiért bármit megtennék,még szépen le is smárolta...
ezek után nem sokkal sikerült végre kettesben maradnunk egy fél órára,és akkor jól kisírta magát a lány,hogy ő milyen rossz,hogy ő senkinek nem kell,csak hogy részegen smároljon vele,stb... én elég erősen próbáltam rá utalni többször is,hogy én bármit megtennék érte,és hogy az minden vágyam,hogy vele legyek,de nem hitt nekem,mert azt hitte,csak viccnek szánom az egészet,azt is elmondtam neki,hogy nekem nagyon fájt nézni azt,ahogy smároltak,meg ilyenek,de ő erre csak annyit mondott,hogy neki jólesett,hogy végre valaki vonzódott hozzá,mert neki sose lesz jó,egyedül akar meghalni,mert őt senki nem szereti,stb... persze itt mondhattam neki akármit,hogy nekem semmi más vágyam nincs a világon,csak hogy többet szeretnék a barátságunknál,de ezeket csak elengedte a füle mellett,bár remélem,csak azért,mert részeg volt....
mégis mi a halálért van az,hogy az ilyen májerkedő gyerekek,akik a legnagyobb parasztok a világon,vonzzák a lányokat,mi meg,akik soha még egy rossz szót se szólunk hozzájuk,és úgy szeretjük,hogy néha hányunk????s...(igen,ezt Alvintól idéztem.)
Hát ez elég szépre sikerült, ahogy olvasom. De ettől még a jövőben ne általánosíts le minden lányt, ah kérhetlek. ;)
Amúgy nem tudom, erről nem írtál ha jól láttam, de a lányok mennyire voltak bulihoz/piához szokva? Mert ha nem nagyon, akkor megesik hogy az ember nem tudja hol a határ, hátha még itatják is, pláne el tudja veszteni a fonalat.
Ui.: amúgy értettem hogy hogy a barátodat kérnéd meg, hogy kémkedjen, csak már nem akartam túlbonyolítani a szót egyéb személyragokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!