Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy internetes haverom...

Ha egy internetes haverom sose ír rám magától, de ha én ráírok akkor rendes, és el tudok vele beszélgetni, akkor akarhat haverkodni velem?

Figyelt kérdés
Mindig én írok rá facebook chaten, ő rám nem.
2013. júl. 5. 09:15
 1/3 anonim válasza:
Off: Engem is érdekelne, hasonló a helyzet.
2013. júl. 5. 09:26
 2/3 moonlightsentinel ***** válasza:

Persze. Simán csak lehet, hogy olyan fajta, aki csak akkor ír rá valakire, ha valami konkrét ok/megbeszélni való van, csak úgy nem, vagy lehet, hogy közben csinál valami mást, és nem írkál össze-vissza mindenkire, vagy csak simán rohadt sok ismerőse van, és nincs energiája azoknak mindnek írkálni :D

De nyilván ha visszaválaszol normálisan, és nem ráz le, akkor akar haverkodni.

2013. júl. 5. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:

De mondhatod neki, hogy ha legközelebb lát, nyugodtan írjon rád. Lehet, hogy sok olyan ismerőse van, akik nehezményezik, hogy mindenki zaklatja őket, ezért inkább nem ír rá senkire.

(Vagy csak bekapcsolva hagyja az FB-t, aztán nem is érdekli, kik vannak fent, de szívesen beszélget veled.)

2013. júl. 5. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!