Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tudok benedvesedni es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok benedvesedni es felizgulni? 22/l

Figyelt kérdés
Nem elvezem a sracokkal a szexet hosszu tavon. A szexualitasomat probalom felfedezni, mert azt vettem eszre, hogy egy-egy ested kavarason kivul hosszu tavin nem izgatnak fel a ferfiak. 1 honapja kavarok ujbol egy sraccal, akivel mikor talalkoztam hirtelen nagyon nagy fellangolas volt, de csak 1 napig, aztan rajovok hogy nem kivanom a szexet, nem izgulok fel es faj is, szerintem ezt a srac is latja rajtam, ami azert eleg ciki viszont mindig mikor megismerek valakit akkor azt hiszen majd nala megy kozben meg ugy erzem inkabb meg kene lanyokkal is probalnom.. emiatt nagyon nagy a frusztraltsag bennem, nert ugy erzem magamnol is hulyet csinalok. Szeretnek en is jo szexet, es nem szeretnek masokkal se szorakozni amiatt mert en se tudom mit akarok.. szerintetek mit csinaljak?

#Onmegismeres
2023. ápr. 30. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Próbáld meg lányokkal. Próbálj keresni egy kedves, türelmes lányt. Mondd el Neki, hogy kezdő vagy ezen a téren és szeretnéd ha segítene megtapasztalni, hogy milyen egy lánnyal együtt lenni. Egyébként ettől függetlenül én megkeresnék egy pszichológust, mert simán lehet, hogy valami totál más áll ennek a hátterében, nem az, hogy esetleg a lányokhoz (is) vonzódsz.
2023. ápr. 30. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Most jelenleg pont ezt a ket dolgot csinalom, probalok ismerkedni lanyokkal is, de egyreszt ezzel a sraccal is meg azert talalkozgatok ugyhogy kicsit buntudatot is erzek de meg ot se engednen el. Pszichologushoz is jarok es neki is elkezdtem modnani a problemat, tenyleg szeretnek ilyen teren is onmagamhoz kapcsolodni mert fontos szamomra, de ugy erzem nem tudok. Sokszor ha elkezdek ferfiakkal ismerkedni, akkor azt erzem ez nem megy inkabb a lanyok es amikor azt elkezdenem, akkor egy ferfival kezdek ki inkabb, mintha midnkettotol menekulnek..
2023. ápr. 30. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem beszélgess erről egy szakemberrel, ártani valószínűleg nem fog.
2023. ápr. 30. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sima pszichológus kéne hanem egy jó szexuálpszichológus pl: Rusz Edit!

Kitartást, sok sikert!

2023. ápr. 30. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem jobban meg kellene ismerned a fiút akivel lefekszel, szerelemben együtt lenni.

Akkor jobban élveznéd a szexet is. Én inkább erre feküdnék rá a helyedben.

2023. ápr. 30. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet inkabb az adott sraccal vagy lannyal jéne erről beszelgetned, lehet sokat segitene lehet segitene hogy jobban kotodj valakihez ( persze siman lehet az ellenkezoje is)
2023. ápr. 30. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem "kavargatni" kellene, hanem fix partnert találnod...
2023. máj. 5. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!