Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hány évesen voltatok elöször fiuval? Hogy s mi törtnént?
Figyelt kérdés
19vagyok nekem még nem sikerült találni partnert rá.
SzSzB vármegye
2023. ápr. 11. 12:01
11/19 sipekilaci válasza:
Mi mindketten 16 évesek voltunk, amikor először kivertük egymásnak, aztán rájöttünk, hogy szájjal sokkal jobb. Mindkettőnknek volt már akkor egy-egy alkalmi lánykapcsolatunk, így nem volt ismeretlen a szopás.Köztünk két nyáron át tartott, (meg ritkábban télen is elmentünk egymáshoz), de nem csináltunk ebbőlk ügyet, mindkettőnknek volt mellette más partnere is.
13/19 anonim válasza:
Tiniként vertük együtt,egymásnak és az orált is kipróbáltuk.
15/19 anonim válasza:
14 éves koromban. Megmutattuk és megfogtuk egymásét :D
16/19 anonim válasza:
17évesen, lényegében felszedett.
Kölcsönös orál volt.
17/19 anonim válasza:
32 (bp) meg nem voltam, max kozos hoki a suliban...felek kiserletezni is 😹
18/19 anonim válasza:
17 évesen A többi nem publikus
19/19 anonim válasza:
22 evesen, Nepligetben, a planetarium elott szedett fel egy nalam kb. 10 evvel idosebb srac a kocsijaval. Iszonyuan zavarban voltam, azt hazudtam ez a masodik alkalmam lesz. Felrealltunk valami eldugottabb utcareszre, megcsokolt, utana leszoptam es a szamba elvezett.
45 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!