Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok! Hány évesen voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hány évesen voltatok elöször fiuval? Hogy s mi törtnént?

Figyelt kérdés

19vagyok nekem még nem sikerült találni partnert rá.

SzSzB vármegye

2023. ápr. 11. 12:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen. Gimiben volt egy felsőbb éves srác, akinek nagyon tetszettem, mindketten megéreztük egymáson, hogy működhetne együtt és nagyon jó is volt, csak sajnos elment külföldre egyetemre. Mai napig beszélünk alkalmanként, hív is, hogy menjek az ő egyetemére legalább cserefélévre, de szerintem jobb ezt lezárni.

18F

2023. ápr. 11. 12:10
 2/19 A kérdező kommentje:
Hol laksz? :)
2023. ápr. 11. 12:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
2-es: Budapest, első voltam.
2023. ápr. 11. 12:14
 4/19 A kérdező kommentje:
Kár
2023. ápr. 11. 12:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már felnőttként. Szexpartneresőn írt rám a pasi, pedig nőket kerestem. Azt mondta jobban tud szopni mint a nők. Több ilyen megkeresés is volt korábban, de elhajtottam őket, de neki valamiért igent mondtam. Átmentem, és rendesen leszopott. Később meg is dugtam. Ez az egy kalandom volt csak. Lehet hogy azért, mert elég férfias volt, így bár testileg elélveztem, de lelkileg nem volt nagy élmény.
2023. ápr. 11. 12:29
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Három évesen megnéztük egymás kukiját a Zoviban.
2023. ápr. 11. 13:24
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#5 de azt mondta hogy jobb szo.p mint a legtöbb nő. ez helytálló volt, mit gondolsz tényleg nagyon jó volt. testileg. mert nyilván lelkileg nem kaptad meg amit szeretnél. de ha csak testileg nézzük jó volt a teknikája?
2023. ápr. 11. 14:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
7, nem mondtam volna meg csukott szemmel, hogy pasi az, ha csak érzésre kellett volna, ez a része jó volt. De a hangok is mások voltak, és semmi kedvesség, szóval kb minden hiányzott a fizikai ingereken kívül. Nem tudom, talán lányosabb partnerrel jobb lenne/lett volna.
2023. ápr. 11. 15:30
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Általánosan a wc-ben pisilni akartam, de mellettem egy fölöttem járó srác állt, és amikor láttam a kukiját nekem felállt és nem tudtam pisilni. Ő ezt látta és mondta, hogy hagyjam, majd ő csinálja és fogok tudni pisilni, de nem sárgát. Elkezdte húzogatni és pillanatok alatt el is élveztem. De baromira meg is lepődtem, mert nem tudtam mi is ez. Később össze is jártam ezzel a sráccal, amíg a suliba járt. Meg is dugtam és le is szopott sokszor. Nagyon szép évek voltak.
2023. ápr. 11. 15:35
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen, egy nálam idősebb szomszéd sráccal összefutottunk az uszodában és túl feltünően néztem meg a méretes farkát. Rájött hogy tetszett nekem a látvány. Rám hajtott, dumálgattunk de nem mertem lépni. Aztán egy kanosabb napomon átmentem hozzá és rövid beszélgetés után, kézzel és szájjal kielégítettük egymást. Béna voltam eleinte, de ő nagyon jó volt. Pár hónapig folytatódott a dolog.
2023. ápr. 11. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!