Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első közös hoki spontán vagy eltervezett volt?
Figyelt kérdés
Akinek volt része ilyenben haverral, annak fokozatosan kialakult vagy egyszer csak spontán megtörtént?2023. ápr. 7. 19:59
11/15 anonim válasza:
Tervezett volt, mondjuk nem hoki csak megmutattuk egymásnak de már az is nagyon izgi volt :D
12/15 anonim válasza:
#11 Én a helyedben rámenőssebben csináltam volna
13/15 anonim válasza:
Kb olyan 14 éves koromban történt szóval már régebben. Bánom már én is de akkor még nem érdekelt ez a dolog csak bele mentem a dologba😅
14/15 anonim válasza:
Aham. Ezt elkurtad, de most itt az ideje pótolni. Egyébként kijelenthető hogy bisexek vagytok? Miért nem keresed fel?
15/15 anonim válasza:
Eltevezett mert egy haverommal terveztuk el hogy kiverjuk elsonek eggyutt
12 evesek voltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!