Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, törtent mar meg köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, törtent mar meg köztetek spontan egy sraccal?

Figyelt kérdés

Mondjuk ugy hogy nem szamitottatok ra csak megtörtent,barmi.

pl egy buliba de barhol. Hogy törtent? mennyi idösek vagytok?

2023. febr. 6. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az első alkalmam fiúval
2023. febr. 6. 18:51
 2/7 A kérdező kommentje:
es az hogy törtent?
2023. febr. 6. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Aha első alkalommal. Már találkoztunk előtte párszor kicsit más kapcsán, de nem volt eltervezve, hogy lesz konkrétan is valami. Inkább csak hülyülésnek indult és az lett a vége, hogy kivertük egymásnak.

Azt amúgy tudtuk, hogy mind a ketten biszexek vagyunk, meg online kepcseréztünk is már.

2023. febr. 6. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugy volt buliba megyünk.

Mentem a haveromért aki megdicsért,hogy milyen jól nézek ki. Olyan spontán,de elcsattant egy csók,majd még egy csók....majd kölcsönösen leszoptuk egymást!

Egymás karjaiban,pucéran ébredtünk másnap reggel..

Akkor ő 17 én 19 voltam

2023. febr. 7. 04:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Újra 4es vagyok

Apropója a leìrtaknak,hogy csajozni indultunk volna☺️

2023. febr. 7. 04:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem volna, ha a barátom lecummant engem, így addig dumáltam, míg össze jött.
2023. febr. 7. 05:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen is, amikor nem tervezett párkeresés okán történt, hanem személyes barátkozásból lett szex.

Hozzá kell tennem, régi, komoly barátságban nem merném megtenni, félnék, hogy rámenne a barátság.

Katonaként járőrtársammal három hónapos ismeretség után léptünk a testiség felé. Nyári hőségben járőröztünk, késő éjjel járt le, pihenőként a zuhanyzóba mentünk néhány üveg sör, zsebrádió társaságában. Nem laktanyában, hanem egy kiköltözött munkásszállón voltunk elszállásolva éppen. Vagyis az épületben nemigen volt rajtunk kívül senki. Leültünk egy-egy zuhany alá stokira (székre) pancsolni. Beszélgetés után léptünk a tettek mezejére. Klassz élmény!

Másik hasonló élményem egyik munkahelyen történt, ahol 24 órás ügyeletet adtunk a kollégával. Én klímagépészkét ő karbantartóként. Sokszor beszélgettünk ilyen helyzetekben, totál egy hullámhosszon voltunk. Majd több lett puszta beszélgetésnél. (Vasárnaponként más nemigen volt bent a gyárban, mi azért mentünk ilyenkor, hogy előfűtsünk vagy hűtsünk a hétfői kezdésre.) Nem jártunk össze a cégen kívül, de alig vártuk, hogy újra be legyünk osztva egy időben. Akkor az éjjeli nyugalomban vagy a vasárnapi éjszakákon sokszor szexeltünk. Hol a klímagépházban, hol az irodámban, hol a zuhanyzóban, de sok helyet felfedeztünk még a gyárban. 😉 Nem mellesleg, akkoriban elég sok munkatársnővel is volt itt kalandom, élményem. 😉😁🤘

Hú, de lennék újra huszonéves! Klassz emlékek! (lassan fizetnem kell, ha ilyen partnereket szeretnék... ☹️)

51 bi FF

2023. febr. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!