Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti vagytok arra hogy egy masik sraccal spontan ki alakuljon szexualitas?
Figyelt kérdés
ha igen, hogy kepzelitek ezt el? pl.milyen helyzetben? Mennyi idösek vagytok?2023. febr. 9. 17:43
1/16 anonim válasza:
Ha megkérdezi kiverjük egymásnak,akkor tuti nem ellenkezem,de más kísérlet is lehet
2/16 anonim válasza:
Fantázia szintjén igen, de nem tudom a valóságban bele mennék-e.
3/16 anonim válasza:
Én például élvezném ha egy buliba összemelegednék egy sráccal aztán szex legyen a vége, 25 Győri bi
4/16 anonim válasza:
Egyikünk otthonában, közös gyúrás után, valami zuhanyzói jelenetet tudok elképzelni, ahogy a forró víz alatt váratlanul hátulról hozzám simul és belecsókol a nyakamba :D
5/16 A kérdező kommentje:
4. hm az jol hangzik :D
2023. febr. 9. 22:18
6/16 anonim válasza:
Igen,mivel nekem volt benne részem párszor,nagyon bejött a dolog
7/16 anonim válasza:
Igen, nekem tetszene. Járok úszni, kaptam már rajta más srácot, hogy zuhany alatt lesett kicsit 😅. Ha leszólít és szimpi, akkor lehet bele is megyek.
28f
8/16 anonim válasza:
engem nagyon izgatna és nagyon tetszene
én még sohasem voltam férfival
de a passzív szerep nagyon izgatna
fiatal és vékonyabb testalkatú vagyok, teljesen szőrtelen és hosszú hajú
de sajnos nincs olyan férfi az ismerősi körömben, aki meleg vagy biszex lenne ezért csak a fantáziálás marad :/
9/16 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok milyen lehet egy fiúval, de max kölcsönös orálba mennék bele. Néha szoktam fantáziálni erről, de lehet h zavarba jönnék egy ilyen helyzetben, nem tudom végül belemennék-e.
16f bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!