Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha arra mennétek haza, hogy a pasitok (nem feltétlenül a mostani, a kérdés elméleti jellegű) sissy maid ruhában van, de mindent elmosott, kitakarított?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami enyhítő körülmény, hogy elmosott és kitakarított?:D ez alapvető dolog, hogyha két ember együtt él akkor mindketten kiveszik a részük a takarításba..

Most kerestem rá erre a sissy maid ruhára, mert foglamam sem volt mi ez. Hát bár ne tettem volna. Ilyenbe meglátnám a párom a röhögés biztos elkapna. Ha pedig ilyen vágyai vannak akkor nem egymást keressük.

2023. jan. 4. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha kitakarít mindent, felőlem bárminek öltözhet. :D

Komolyra fordítva a szót, mindigis izgatta a fantáziám, hogy milyen lenne egy biszex pasival kapcsolatban lenni.

2023. jan. 4. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Még jegyezném

Túl sokat nézted a Koronát

2023. jan. 4. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Az iden ez mar 29-ik sissy-s kerdes, amit ugyanaz a kispocsu nyistasag ir ki aki erre van rakattanva....
2023. jan. 4. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bi pasiként nemigen vonz a női ruha viselése, ám a női fehérneműk, azok igen. Ritkán van ilyen hangulatom, talán két havonta egyszer. Korán ráébredtem, hogy bi vagyok, de arra is, hogy a szintén bi csajokkal a legideálisabb az együttlét, de az együttélés is. Négy olyan lány/nő volt életeben, aki valóban élvezte a férfi biszexualitást (is). Kettőt feleségül is vettem. Mind a néggyel kedveltük többesben is. Tudatosan hasonszőrűeket kerestünk partnernek. Párokkal, szóló srácokkal, és lányokkal is volt élményünk. Fiúk női ruhába, ill. fehérneműbe öltözése is volt párszor, de eléggé poénra vettük a helyzetet. Egyik párral, akivel évekig jártunk össze, kétszer volt, hogy a lányok fiúnak, a fiúk lányoknak öltöztek. Jó emlék, de nem csináltunk, csinálunk ebből rendszert.

Nejem kedveli a domináns szerepet is, de a takarítás, mosás, főzés nem szexuális esemény nálunk, alap, hogy mindketten csináljuk. Női fehérnemű tekintetében az sokkal élvezetesebb, ha ő adja rám, vagy parancsol, vegyem fel. Az inkább a domináns/sub játékhoz tartozik. De ahogy mondtam, nem mindennapos, így talán még a varázsa is jobban megvan, mint különleges esemény.

A kérdésben szereplő témáról nekem és nejemnek is ez a videó ugrik be :-D

https://www.youtube.com/watch?v=qNn7VYyUR0U

Azt a verziót nejem is kipróbálná 😁😉🙃😂🤘

2023. jan. 4. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kifejezetten férfias megjelenésű, mackósabb, igen bután állna rajta. Szerintem sokáig kísértene a kép, pl együttlét alatt felvillanva meg is ölné a vágyakat egyből.

Ez tipikusan olyan ruha amúgy, ami minden nőnek sem áll jól automatikusan. Tudni kell viselni. Nem hiszem, hogy néhány csőb.zit leszámítva, tudna benne úgy mozogni egy férfi, hogy vonzó legyen.

2023. jan. 4. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A válasz gyakorlati. Ilyenkor meg is kapja a jól megérdemelt se.gbe d.gását természetesen.
2023. jan. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!