Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ti vagytok arra hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti vagytok arra hogy egy masik sraccal spontan ki alakuljon szexualitas?

Figyelt kérdés
ha igen, hogy kepzelitek ezt el? pl.milyen helyzetben? Mennyi idösek vagytok?
2023. febr. 9. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

21 vagyok,spontán történt velem hogy kis iszogatás után kielégítettük egymást a legjobb haverommal.

Idegennel is fantáziáltam már hogy találkozik a tekintetünk és elvonulunk valahova hogy elélveztessük egymást!

2023. márc. 3. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
4: Életem vágya. Azt is szeretem, mikor jó testű barber srácok mossák a hajam. Vagy egy fullos masszőr srác masszíroz egyszerre erőből, de selymes kézzel💪🏻.
2023. márc. 3. 23:52
 13/16 Tilinkó ***** válasza:
18%
40 éves vagyok, Budapestről. Hetero. De szívesen veszem a leszólítást fiatal srácoktól. :-)
2023. márc. 11. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát a hétvégén sikerült, pedig nem gondoltam volna előtte. Dumáltam egy sráccal, majd valahogy a szexre vitte a szót és kiderült, hogy valahol izgat, ha srác orálisan csinálja. Majd kimentünk, ahol azt hittem lehűt a kinti friss levegő, de ő odanyúlt és olyan izgatott lettem, mint lánnyal még soha! Elővette és úgy csinálta, hogy azt hittem ott halok meg. Életem legjobb elvégzése jött utána. Majd később közölte, hogy nagyon szeretné, ha legközelebb meg is dugnám! Nekem ez kissé meredek még, de nagyon vágyom rá.
2023. márc. 13. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Alakult már ki egy sima átöltözésből
2023. márc. 14. 05:21
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Bi pasiként nem mondanék nemet egy spontán akciónak, ahogy annak idején, az addig magát heterónak mondó barátomnak se mondtam nemet, mikor megkérdezte egy esti sörözés közben, hogy leszopnám-e.
2023. márc. 15. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!