Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex a feleségem.. Mi tevő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kristian1111 kérdése:

Biszex a feleségem.. Mi tevő legyek?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy a feleségem be vallotta, hogy biszex és szeretne barátnőt is... El válni eddig nem akar... Azt mondja ugyan úgy szeret, de kell neki barátnő is természetesen szexre.. 2 gyermekünk van így nem tudom mi tevő legyek.

2023. ápr. 2. 16:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
17%

menekülj....minnél hamarabb.

mocskos buzeráns nők lettek a maiak. szerencsére én csak a pasimra vágyom és ennyi, nem vagyok se meleg hajlamu se ribi.

2024. máj. 29. 08:38
 32/32 anonim válasza:

Szia!

Igaz a kérdést már régen feltetted, kíváncsi is vagyok, hogy mi történt azóta veletek. Engem személy szerint nem zavarna ez a helyzet. Ha bisexuális mindössze az számomra "csak" annyit jelent, hogy igényli a sex-et nővel is. Ha pasival lenne sex kapcsolata, azt nem tudnám feldolgozni. A veszélyt csak abban látom, hogy ha több lesz belőle mint sexuális kielégülés, szerelem. Akkor borulhat minden. De azt gondolom, hogy bármi is van, annak meg kell történnie, különben mindnyájan frusztrációban éltek. Az viszont nem minőségi kapcsolat,

nov. 27. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!