Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex a feleségem.. Mi tevő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kristian1111 kérdése:

Biszex a feleségem.. Mi tevő legyek?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy a feleségem be vallotta, hogy biszex és szeretne barátnőt is... El válni eddig nem akar... Azt mondja ugyan úgy szeret, de kell neki barátnő is természetesen szexre.. 2 gyermekünk van így nem tudom mi tevő legyek.

2023. ápr. 2. 16:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%

Biztos nehéz volt ezt neki bevallani neked.

Nem lehetett könnyű helyzetben.

Gondolom hármasban nem gondolkodsz igaz?

2023. ápr. 2. 16:48
 12/32 A kérdező kommentje:
11- hármasban még eddig nem... Hát nem volt könnyű neki az tuti... Azt is mondta, hogy inkább be vallja mert titokban nem tudná csinálni... Arra kért fogadjam őt igy el....
2023. ápr. 2. 16:53
 13/32 anonim ***** válasza:
67%

Ha szereted akkor szeresd így is.

Csak ne laposodjon a kapcsolatotok semmilyen szinten.

Értsd:ne legyen kevesebb szex veled

2023. ápr. 2. 17:00
 14/32 anonim ***** válasza:
68%
Volt ilyen párom korábban. Egyszerűen vedd tudomásul, és lapozz.
2023. ápr. 2. 17:09
 15/32 anonim ***** válasza:
22%
Éveken át hazudott neked. Emiatt en kiraknám. A hazugság/titkolózás miatt.
2023. ápr. 2. 17:18
 16/32 anonim ***** válasza:
13%

Dobd fel neki, hogy oké lehet csaja ha neked is lehet még 1. Majd nézd meg, hogy milyen arcot vág. Tuti nem bírná elviselni. Ha igent is mondana rá utánna tuti olyan féltékenységi rohamok törnének rá mint még soha. Vagy menne a mentegetőzés, hogy hát ő a saját nemével lenne te meg nem. De ha neki szabad akkor neked miért ne szabadna?

Senki nem visz haza senki, otthon csak a család senki más. Lényegébe lehetnétek nyitott kapcsolatban is ennyi erővel..

De ez rád nézve és a gyerekekre ocsmány cselekedet tőle. Előbb utóbb válás lesz sajnos ennek a vége. Vagy te vagy ő nem fogja bírni ezt lelkileg (Nem is kell!!!).

2023. ápr. 2. 17:59
 17/32 anonim ***** válasza:
12%

16:10 elválni még nem akar, nem tudom, mi tévő legyek

16:44 amióta bevallotta, még jobb a kapcsolatunk

ahha...

2023. ápr. 2. 18:13
 18/32 anonim ***** válasza:
59%
En is biszex vagyok, es ezt az ember nem egyik naprol a masikra domti el magaban. Nem ertem hogy miert nem szolt neked errol a hazassag elott.
2023. ápr. 2. 19:22
 19/32 anonim ***** válasza:
53%
Mázlista.
2023. ápr. 2. 21:45
 20/32 anonim ***** válasza:
55%
Ezt neked kell tudni hogy mekkora probléma a dolog. Engem nagyon zavarna, itt elválnának útjaink a páromtól. De ha te ezt be tudod nyelni, akkor... folytathatod a kapcsolatot.
2023. ápr. 4. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!