Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kristian1111 kérdése:
Biszex a feleségem.. Mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy a feleségem be vallotta, hogy biszex és szeretne barátnőt is... El válni eddig nem akar... Azt mondja ugyan úgy szeret, de kell neki barátnő is természetesen szexre.. 2 gyermekünk van így nem tudom mi tevő legyek.2023. ápr. 2. 16:10
1/32 anonim válasza:
Mi ezzel a gond? Attól ugyanaz az ember marad.
2/32 anonim válasza:
Semmit, engedd meg neki. Ez van.
3/32 anonim válasza:
Szerintem tetszeni fog Neked is!
4/32 anonim válasza:
Ezt ez előtt nem tudta? Én instant vágnám hanyatt magam, he ez már ennyire komoly dolog után derülne ki..
Ezt te tudod, hogy neked belefér e, bár a gyerekek előtt biztosan nem engedném, hogy anyuci meg anyuci csaja szerelmeset játszanak.
Ez az én véleményem : Én elválnék. A gyerekeket pedig magam mellé venném mindenképpen. Ne beszéljenek olyat a fejébe amit nem kellene, ne lásson el ilyen dolgokat tőlük. Ez ha igaz akkor nagyon undorító cselekedet a feleséged részéről. Magyarán előtérbe helyezi a saját szexualitását mint a gyerekeit és a férjét.
5/32 A kérdező kommentje:
Muszáj lessz valahogy bele törődni.. De ha el képzelem, hogy a feleségemet más valaki csinálja, elég fura érzés fog el... Szerintem féltékenység
2023. ápr. 2. 16:18
6/32 anonim válasza:
Ez azért más, mintha egy pasi “csinálná”
7/32 anonim válasza:
Én kivágnám a fèrjemet, ha pasit akarna mellettem.
9/32 anonim válasza:
Ha amúgy jól megvagytok akkor miért ne?
Engem nem biztos hogy zavarna.
Beszéljétek át.
Heti 1-2x megy a nő is és kész.
De nem fog olyan egyszerűen találni barátnőt.
(Ha csak még nincs neki titokban)
10/32 A kérdező kommentje:
9-es. Jól meg vagyunk sőt amióta be vallotta még jobb a kapcsolatunk... Azt mondja eddig nincs neki senkije, de nagyon kívánja a nőket mert egész életében fojtogatta magában ezt az érzést,és már nem bírta tovább...
2023. ápr. 2. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!