Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon beteg erre felizgulni? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beteg erre felizgulni? Kezeltetni kéne magam?

Figyelt kérdés

Nagyon izgat a bevizelés,ahogy elönt a melegség és az is hogy ha mást látok bepisilni!

Pelenkába is izgat!

Ezen kívül a pisilés látványa is nagyon beindít,ráadásul kissè biszex is vagyok,szóval nagy a gond!Mit kellene tennem?

2023. márc. 22. 19:15
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

40

Attól hogy valaki olyat szeret a szexben amit te nem, még lehet normális az ember.

Szomorú,hogy egyesek nem így gondolják,butaságra vall...

2023. márc. 26. 15:47
 42/49 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Te magad írtad ki úgy a kérdést, hogy mások szerint bezeges-e ez, és hogy keltetned kellene-e magadat! Tehát miről is beszélsz???
2023. márc. 26. 16:35
 43/49 anonim válasza:
89%
Mindenkinek meg van a maga véleménye és ezt el kell fogadni. De ha valaki más attól nem biztos hogy beteg. Manapság elég sok dologra rögtön rámondják hogy beteg mert nincs az emberekbe annyi elfogadás hogy ne alulról hanem fülölről közelítsen a nullához.
2023. márc. 27. 13:29
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

43-nak igaza van.

A rendszerváltás óta a legelső dolog, amit a mi jó kis népünk elsőnek

megtanult, az a b.sztatás, lekostolás, igényességre ráfogva állandó puffogás, reklamálás és a másik ember lehülyézése.

Ehhez kapcsolódik még, hogy külföldön magyarral ne áll szóba és ne is hagyd hogy bármiben segítsen, mert arra csak ráb.szol.

Beezeg a Németek ? Bárhol is vannak a világon, a legösszetartóbb nép, tényleg elfogadóak és tényleg segítik egymást.

Itt meg bárki aki más, mint a nagy tömeg, akkor biztosan ő a hülye és menjen a francba ez megy.

2023. márc. 29. 16:09
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

folyt.:

Mert a másik öröme, és élvezete kéne hogy fontos legyen, nem pedig az, hogy mitől örül és mit élvez (nem csak szexualitásban).

2023. márc. 29. 16:11
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szerintem is izgi, gyakran csinálom, van, hogy nyílvános helyen is, persze ttokban (pl.: szoknya alatt).

23/L

2023. jún. 24. 08:04
 47/49 erogeen ***** válasza:
100%

9. és 24. vagyok. Ma délelőtt (is) sok vizet ittam. Nagyon szeretem, ha pisilnem kell, élveztem is az érzést. Délben már alig tudtam visszatartani, de nem mentem WC- re. Aztán fél 1 után többször bement egy kevés és 1- kor teljesen bepisiltem, természetesen itthon. Nagyon szeretem tartogatni, élvezem a pisiingereket és ahogy feszül a hólyagom, meg amikor minden igyekeztem ellenére elkezdek bepisilni. Bizony jó lenne ilyet lánnyal együtt játszani. Fétis a javából...

Fiú vagyok.

2023. jún. 24. 22:35
 48/49 anonim ***** válasza:
63%

47,

Jo bizony. Nálam otthon pl. a kertbe, teraszra sehonnan nem lehet belátni. Így játszhatok bármit bármikor ahogy akarok.

Hááát tudnék mesélni.

A legdurvább lány sokáig visszatartva ebédkor felguggolt félig az asztalra és az uborkasalátás tálba pisilt sztem közel 1 litert (a tál mérete alapján). Aztán folytattuk az ebédünket, uborkasalátával.

Imádtuk. :-)

2023. jún. 25. 06:16
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom,gyerekkorom óta)43 f
2023. aug. 2. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!