Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg erre felizgulni? Kezeltetni kéne magam?
Nagyon izgat a bevizelés,ahogy elönt a melegség és az is hogy ha mást látok bepisilni!
Pelenkába is izgat!
Ezen kívül a pisilés látványa is nagyon beindít,ráadásul kissè biszex is vagyok,szóval nagy a gond!Mit kellene tennem?
Bepisilni nagyon is izgató!
Imádom!
Mi az hogy normális ? Amit 100 emberből 51-en csinálnak ?
Hagyjuk már :-).
Vannak a biológiai ösztöndugóutódnemzők és az játékból-élvezetbőlszexelők. Na az utobbiak meg sokmindent kipróbálnak és élvezik.
Partnerkeresésnél meg rápróbálnak erre arra, utána meg eldöntik, mi a fontosabb ?
1. Az élvezkedős perverzebb játékok, vagy
2. A hétköznapi, külsőségeknek megfelelniakarásos csodás külvilág.
Ilyen egyszerű :-)
9- es vagyok.
Ez nem betegség és nem abnormális. Ez egy fétis. Én is ezzel élek és köszönöm, jól vagyok.
Tegnap láttam egy lányt, akinek rettenetesen kellett pisilnie. Fogta a kezével, szorongatta a combjaival, izgett- mozgott, nagyon közel lehetett a bepisiléshez. Nem láttam, de gondolom, hogy később nagyon, teljesen becsurgatott. Nagyon felizgatott a látványa. Nekem is éppen nagyon kellett és a dolgok hatására nálam eljött az a pont,amikor nem tartogattam tovább, hanem beengedtem. Jó ez... F
De egyébként kiskorunkban nevelik belénk a pisi utálatot, meghoigy fúj stb stb.
Én meg kb 25 ééve pisilem reggel agyon az arcom, nyakam, hasam.
Meg lehetne nézni, mennyire ráncmentes mindhárom.
Akit érdekel olvasson utána, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!