Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg erre felizgulni? Kezeltetni kéne magam?
Nagyon izgat a bevizelés,ahogy elönt a melegség és az is hogy ha mást látok bepisilni!
Pelenkába is izgat!
Ezen kívül a pisilés látványa is nagyon beindít,ráadásul kissè biszex is vagyok,szóval nagy a gond!Mit kellene tennem?
Én mostanság nem tudok bepisilni,mert nincs pelenkám,de amikor volt,akkor nagyon izgató volt belepisilni.A legjobb az volt,amikor óvszerbe pisiltem bele,és úgy ömlött ki belőle a pelenkába.
44f
Lányok,privi jöhet.
Hú de elment a pelenka irányába a kérdés.
A bepisilést kedvelők simán alsóneműbe vagy épp nadrágba is szeretik csinálni, ez egy fétis, szexuálisan felizgatja ezeket az embereket a bevizelés.
Semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik fétis.
Sajnos jó magyar szokás hogy pocskondiázzuk egymást, ez szomorú!
Most mégis, kinek ártanak azzal, hogy bepisilnek? Felizgulnak, jót szexelnek és élik az életüket úgy mint bárki más!
Mert attól hogy valaki bepisil élvezetből, bizony normális ember, még ha egyeseknek ez hihetetlen is!
A 15-ösnek pacsi.
Én ugyanezt látom és csinálom :-).
Bocs, nem pocskondiázok, élvezkedek szépen csendben. Telepisilem a bnőm melltertójában alulról feldugva a mellei közé. Úgy hogy letérdel elém én a fotelban ülve. Ő meg aminor kibújik a makkom felül a mellei közül, bekapja közben.
Naaa, ez is beteg igaaaaaz ?
Hiába tagadjátok hogy normális,a tény az, hogy abnormális, és bizony infantilis:
"Egyes egyéneknél a jelenség magában foglalhatja a pelenka fétisét és/vagy az infantilizmusból eredő izgalmat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!