Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan biszex, aki divatból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan biszex, aki divatból vallja magát annak?

Figyelt kérdés
Én gyanítom hogy igen. Meleg férfi vagyok, (31 éves) és a mostani 20-on éves, magukat biszexnek valló srácok rendre beijednek, amikor szexre kerülne sor. Még csókolózni sem mernek. Viszont akik engedik az érintést is, ha a farkukhoz nyúlok, vagy ők az enyémhez, nyilván láthatóan beijednek. Ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy velem van-e gond, nem találnak elég vonzónak, vagy bármi. Kivetel nélkül azt mondták, nem velem van a gond, és ne haragudjak, de valójában csak a fejükben biszexek, de azt is úgy, hogy addig nem is gondoltak erre, amig a haveri társaságuk el nem kezdett áradozni arról, hogy milyen jó egy férfit szopni, vagy szopatni. Szégyellték hogy nem biszexek, mert manapság már elvárás annak lenni a tinik/fiatalok között. Én nem tudom mi történik a mostani fiatalsággal, de azt vettem észre, hogy szexuálisan azt sem tudják merre van az előre. Az idősebb korosztály (30-on felül) viszont teljesen tudja magáról hogy biszex, vagy hogy meleg, és akarják is a dolgot. Egy ideig azt hittem, ezek a mai fiatalok még bizonytalanok, kiváncsiak, aztán kiderült, hogy a szexualitást illetően totál zavartak. Nyilván nem mindegyik, de a többségük igen. Azt hittem valami kitaláció a divatbu..ság, és a divat biszexség, és ledöbbentem, hogy nem, ezek a jelenségek valóban léteznek. Mivel ez egy anonim oldal, így megkérdezném azoktól akik itt vannak, hogy ők találkoztak-e azzal, hogy valaki divatból választ magának orientációt, és megpróbálja azt magára erőltetni, mert az a divat. (A kérdésem nem provokáció, hanem besokaktam a sokadik fiatal divatbu..itól és divatbiszextől. Időt forditottam az ismerkedésre, aztán közlik: bocs, valójában mégsem vagyok biszex/meleg.)
2023. márc. 17. 16:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja homofób vagyok. Biztos. Nem inkább te provokálsz az ilyen szösszeneteiddel?
2023. márc. 18. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem. Alapból semmi értelme a kitalációdnak, mert akik könnyen visszalépnek, azok a találkozóig sem jutnak el. Azt nem hiszem, hogy kizárólag csak ilyen fiatalokal találkozol. Ha nem kamuzol, akkor fogadd el, hogy nem jössz be azoknak, akik elutasítanak.
2023. márc. 18. 19:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Akik elutasítanak azok azzal a dumával.hogy bocs, valójában heteró vagyok? Ne viccelj már!
2023. márc. 18. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem viccelek, te írtad ezt, Szerintem is hülyeség.
2023. márc. 18. 20:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Kiforgatod a szavaim! Akik valóban melegek/biszexek azok ha vki nem jön be nekik, azt mondják bocs, de nem jössz be. Viszont sosem mondják azt kifogásként hogy heterók!
2023. márc. 18. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!