Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok ti hugyozás közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti hugyozás közben szoktatok célozgatni a természetben?

Figyelt kérdés
Amikor megálltok pisilni valahol, akkor csak szimplán kiengeditek, hogy gyorsan túllegyetek és odamegy ahova megy, vagy ha mondjuk van a közelben egy zsepi, cigicsikk, virág, blokk stb, akkor célba veszitek a sugárral, messzebbre célzol, hogy elérd? Vagy ha csak ép útba van akkor meglocsolod? És milyen messzire szoktatok lőni a ugarral 0,5 - 2 méter? 18/f kort is irjatok

ma 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mindig célzok, kihasználom ezt a kiváltságot, hogy megtehetem :D
ma 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam célozgatni. Fa töve, gomba, egy kavics vagy valamire. A legnagyobb távolság ami eddig volt kb olyan 3 méter lehetett.

18/f

ma 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak a természetben, otthon is. Kinőttem már a "vizeljük le azt a..." korból, inkább a tisztaságra törekszem.

A természetben próbálok úgy pisálni, hogy ne menjen rám (a pasik tudják), mert ha pl avarra vizelek, onnan simán visszaverődik valamennyi a cipőmre, nadrágomra ha úgy van.

De otthon is a WC-be úgy célzok, hogy hegyes szögben érje a toalet falát, mert úgy nem verődik ki kis cseppekben.

Lehet ez csak az én mániám, nem tudom :D

33F

ma 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Na ezek szerint nem csak én szeretek leslagolni dolgokat. 🤣

Egyedül se rossz, de társaságban még jobb ez a játék! Olyankor pl. lehet versenyezni ki tud messzebbre lőni. Vagy csak hülyéskedésből kardozni egymás sugarával. Közben megnézzük a másik fütykösét és ha feláll neki is-nekem is, az már nem lehet rossz nap! 😁

ma 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:

4# egyetértek!

Szoktam célozgatni és szeretek mindent levizelni 😀

ma 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!