Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan biszex, aki divatból vallja magát annak?
Több negyvenes férfivel is tapasztaltam ugyanezeket,nyugi.
Nagy szavak,szándékok,de amikor már egyáltalán élőben találkozni kéne - huss eltűnnek.
Konkrétan 42 és 51 év közöttiekről van szó.
Szerintem sincs ilyen.
Ez max. a gyerekekre igaz, akik nagyot akarnak mondani (tudod, amikor éppen a budhisa, vega, szélsőbalos/jobbos, stb időszakukat élik, kb 3 hetente filozófiát váltva).
Egy felnőttnél más az oka annak, hogy visszavonulót fújnak.
- van aki simán csak meggondolja magát veled kapcsolatban (ez nem csak a biknél fordl elő, de bárkinél)
- van aki tapasztalatlan (mint a tipikus szűz csaj, akinek remeg a térde, hogy kipróbálja, de ha ott a szitu, akkor megfutamodik, és ez akár 40-es férfi is lehet, ha még új a helyzet neki)
- van aki mindenféle társadalmi/szülői stb konvenciók miatt maga előtt is szégyenli, elmegy egy darabig, akarja, de aztán visszariad.
Más álmodozni arról, hogy megteszed, és más csinálni.
Ebben miért vagy olyan biztos? 😁
Vagy szimplán csak rossz srácokat fogsz ki. Nekem nem mondanak ellent.
"Azt hittem valami kitaláció a divatbu..ság, és a divat biszexség"
valaki divatból választ magának orientációt, és megpróbálja azt magára erőltetni, mert az a divat."
"az lmbtq igenis mossa az emberek agyát"
Hiába mosdatod magad, egyértelműen provokálsz. Tipikus homofób narratívák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!