Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy vágyom a f@szra is mellette?!
Figyelt kérdés
Tudom, gerinctelen biszex vagyok, de nem bírom ki, néha szeretnék szopni is. Nagyon jó a barátnőmmel, de néha arra vágyom, hogy egy farkat élvezésig szopjak. Különben nyűgös és frusztrált vagyok.2023. márc. 17. 13:29
1/20 anonim válasza:
Talán a legjobb, ha tömören és röviden elmondod ezt neki, hogy szereted imádod, de neked másra is szükséged van.
2/20 anonim válasza:
Szakítasz inkább és azzal mész el akivel akarsz.
Ne verd át őt, jobb lesz mindkettőtöknek. Főleg ha nem akar nyitott kapcsolatban élni.
3/20 anonim válasza:
Úgy, ahogyan ide leírtad, és vállalod a következményeit is szó nélkül.
4/20 anonim válasza:
Súgd a fülébe fátyolos hangon, hogy van egy közös szenvedélyetek...
5/20 anonim válasza:
A szexuális orientáció a legkevésbé lényeges ebben a kérdésben.
Szintén biszexként: ha IGAZÁN szeretek valakit, nincs “B opció” számomra, nem vágyom másra.
6/20 honbandi válasza:
Kérdezd meg van-é kedve neki is egy igazi farokhoz? Vagy végignézné ahogy leszopsz egy farkat, még lehet ő is kedvet kap hozzá!?
7/20 anonim válasza:
Kérdező! Ha a barátnőd meg azt mondaná, hogy szeret, imád, de neki meg időnként szüksége van egy gazdag fickóra, enélkül nyűgös/frusztrált, engednéd neki? Kicsit sarkítottam, de a lényeg ugyanaz. Az ember vagy képes elköteleződni a választása mellett, vagy nem. Minden egyéb kifogás.
8/20 anonim válasza:
Mndenképpen beszéljél vele, mert nagyon jó őszinte és elfolytás nélküli kapcsolatban élni :)
9/20 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 8-assal, csak helyesírási hiba nélkül :P.
10/20 anonim válasza:
Veszel neki felcsatolósat és rá adod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!