Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nők, ba pasikkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ba pasikkal hármasoznátok, akkor az lenne jó, ha full heterók lennének vagy ha legalább nyitottak biszex dolgokra is?

Figyelt kérdés

2023. márc. 17. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Amelyik nőt izgatja a ffi biszexualitás az nyilvánvalóan biszex pasikat keres, az összes többi meg heterót mert nem azt akarja hogy a pasik egymással foglalkozzanak hanem vele, ő legyen a középpontban.
2023. márc. 17. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem ebbe a hármasba eleve csak biszex hajlamokkal rendelkezők mennek bele.
2023. márc. 17. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
#2 hát ezt nagyon rosszul tudod, a hármasok, többesek többségében a pasik nem foglalkoznak egymással, teljesen heterók. Swingerekben, többes partikon nyakon vágnák azt az ürgét amelyik rájuk akarna csápolni, ki nem állhatják ha kakukktojás van a történetben.
2023. márc. 17. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért ne mond, hogy nem abnormális hogy egymás farka itt-ott amott. A heterókat az is zavarja, ha a piszoárban véletlen a farkukra néz a mellettük vizelő.
2023. márc. 17. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

#4 akit zavar az nem megy többesbe, ilyen egyszerű.

S te jársz többes partikra, klubokba vagy én? :) Hidd el nekem 99% a heterók aránya. Olyannyira hogy az 5+2 klubból 4+1-ből kifejezetten tilos a ffi "melegedés" mert zavar másokat, megkérnek hogy "ezt inkább ne itt".

2023. márc. 17. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Az lenne jó, ha bi lenne a kèt pasi.
2023. márc. 17. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem úgy izgatna jobban, ha biszexek lennének.
2023. márc. 18. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!