Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akik régóta nem találnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta nem találnak partnert, élnének már ezzel is?

Figyelt kérdés

Hali!

Ha írnék Bp-en belül egy környéket, időt, élnétek egy gyors, kölcsönös orállal, így, vakon, csak az élvezetért?

Kíváncsi vagyok, akik „régóta nem találnak partnert”, annyit megtesznek-e, hogy ott legyenek, vagy csak hezitálnak akkor is, ha az orruk előtt a lehetőség?

2023. márc. 15. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag kevés ember fog ilyesmire vakon igent mondani.

Aki mégis, azzal lehet, hogy inkább nem akarsz találkozni.

2023. márc. 15. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsönösben nem vagyok benne (én nem szopok), de egy autós franciára elgurulnék így ismeretlenül is, mert nincs párom és nagyon teli vagyok. 18 cm, szép, borotvált farkam van.

50f

2023. márc. 15. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha első ránézésre, és egy fél, egy órás beszélgetés után szimpi vagy, mehetne a kölcsönös orál. Csak épp nem Bp-en élek, hanem onnan bő 200 km-re.
2023. márc. 15. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
2 es azért valamennyire nem ismernéd meg előtte a másikat?
2023. márc. 15. 19:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a megismerés dolgot. A kalandhoz farok kell, higiénia és önzetlenség. Engem nem érdekel a jellem, az arc, ha egyszer csak a farok vonz. Egyáltalán nem érdekel a másik jelleme, élvezkedünk egyet és mindenki megy tovább a dolgára. Ha jó volt, akkor rendszeressé tesszük.
2023. márc. 15. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező,korod?Mekkora a farkad?
2023. márc. 15. 19:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Középkorú vagyok, átlag mérettel.

Korban van egy tág intervallum, a méret nem érdekel.

A kaland ugyanolyan jó egy 12 és 22 centissel is, szóval akinek a paraméterek döntik el a nemi életét, azokat szintén kerülöm.

2023. márc. 15. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
2 es válaszoló merre felé vagy?
2023. márc. 16. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!