Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senki olyat, aki kiverné velem? 25F
Biszex srác vagyok, elfogadtam magam, de annál több igényem, minthogy kiverjem más srácokkal nincs. Korábban gimis koliban volt erre partner, azóta azonban nem. Regisztráltam Romeora,Grinderre inkább már nem is, a Tinder is esélytelen, ott mindenki kapcsolatot keresett. A srácok soha nem értik meg, hogy nekem ennyi kell. Mondanom se kell a megdugnálak vagy megdugsz/ de mér' csak ennyi/ én le is szoplak üziktől kivagyok.
Nagy probléma lehet, hogy Debrecenben keresek valakit.
A másik hogy én sportos vagyok, és ilyen srácokat is keresek, kb az én életkoromban.
De ekkora baj, hogy tudom mit akarok, vagy mi tesz boldoggá, hogy vannak elvárásaim?
Én cseszek el valamit?
Olvastam ezt valahol :
' Az elvárás olyan,mint a fing, tartogassa mindenki nyugodtan, aztán meg lehet nézni a hatást később"
Tudod ezzel az a baj, hogy elég magasak az elvárásaid, de te nem engedsz belőle.
Valaki beérné a közös hokival, de nem sportos, valaki sportos de többet akar. Valamelyik irányba engedned kell, mert nagyon nehéz így valakit is találni. Hidd el tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!