Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatra vágyok, de nem találok senki hozzám illőt. Hogy ne foglalkozzak vele és nyomja el az érzéseimet?
Figyelt kérdés
Mindig újra és újra ugyanazokat a köröket futom, már nagyon belefáradtam, hogy "ő se lesz jó", közben pedg már nagyon vágynék egy bensőséges kapcsolatra több év után, de csak azért nem fogok összejönni senkivel, hogy ne legyek egyedül és enyhítsem a szükségleteimet. Nem akarom, hogy ennyire megviseljen, mivel zárhatnám ki ezeket belőlem?2020. jan. 12. 08:31
1/10 anonim válasza:
-szerezz egy szexjátékot hogy segítsen, ha hiányzik a testi szerelem
-töröld a Facebookról (vagy állítsd láthatatlanra) aki folyton szerelmes nyáltengert oszt meg
-ne nézz romantikus filmeket, sorozatokat, stb...
-mozogj többet, egészséges, és jó kedvre hangol
A legfontosabb;
-keress valamit ami leköti az energiádat, pl. másodállás, hogy legyen extra pénzed, önkéntes munka, hogy jót tegyél, tanulás, hogy többet tudj, idős, elesett rokon ápolásának felvállalása
2/10 anonim válasza:
Mesélj már erről az "ő se lesz jó" körről.
3/10 A kérdező kommentje:
#2 Azaz vele se passzolok.
2020. jan. 12. 09:40
4/10 anonim válasza:
Amiket eddig írtak azok szerintem is jók, valamint ha "mindig ugyanazokat a köröket futod" lehet érdemes lenne szakemberhez fordulni azért, mert elképzelhető: nem valós, csak általad elképzelt indokok alapján utasítasz el valakiket a másik nemből... Nem biztos hogy így van, de elképzelhető.
5/10 anonim válasza:
Honnan tudod előre, hogy "ő se lesz jó"? Milyen embert szeretnél magad mellett tudni, ezt tudod? ne görcsösen keresd, hanem csak lazán. Ne foglalkozz annyira ezzel a témával, hanem mással, és valaki csak megtalál. Túlzóan kirívó igényeid azonban ne legyenek, mert akkor csak egy álomhajszolást végzel, aminek megint semmi értelme.
6/10 A kérdező kommentje:
Nincs mentális betegségem, de köszönöm a javaslatot. 😂
2020. jan. 12. 11:41
7/10 anonim válasza:
Nem állítottam semmi olyat, hogy mentális beteg lennél. Én csak azt mondtam, hogy sokak döntenek úgy másokról, hogy nem ismerik igazán, csak egyfajta elképzelés kialakul bennük és az alapján utasítják el. Nem a személy miatt, hanem a róla, felületes ismeretség, vagy anélkül kialakult téves elképzelés miatt.
8/10 anonim válasza:
Az is egy elképzelés hogy "csak mentális betegek járnak pszichológushoz". Az embernek számos nehézsége, problémája lehet ami miatt igénybevehet ilyen segítséget. Esetleg olyanra van szüksége, hogy valaki külső szemlélőként objektíven lásson rá az életére és így jobban kiderülhet: mi az amit másképp, vagy jobban, eredményesebben is lehet tenni.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom előre, hogy jó lesz-e. Miután megismertem, azután tudom, hogy nem fogunk passzolni. Csak azért hogy legyen valakim, nem fogok megalkudni.
2020. jan. 12. 12:17
10/10 anonim válasza:
Jól teszed, hogy ne alkudj meg.
Mit vársz el egy kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!