Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetséges hogy biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Régóta izgat a dolog és sokszor felizgulok ha arra gondolok mi lenne ha egyszer megfognám valakinek és élvezésig csinálnám neki.Egyszer még kisebb voltam aztán sokat lógtam az egyik haverommal, és egyik délután mikor kettesben voltunk a szobámban kérdeztem tőle,hogy nincs e kedve kiverni közösen és ahogy elővette ránéztem és azt gondoltam hogy de megfognám viszont azóta is gyakran eszembe jut.Visszahuzódó csendes srác volt és az tetszett igazán hogy csak verte magának és közben azt néztem hogy milyen szép nagy és formás... viszont semmi szex meg ilyesmin nem fantáziáltam csak a farkán szóval nem tudom hogy ti jártatok már így? Ha lenne alkalmam biztosan nem hagynám ki.
2023. febr. 25. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Hány éves vagy?
2023. febr. 25. 20:50
 2/12 A kérdező kommentje:
31
2023. febr. 25. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Igen, biszex vagy.
2023. febr. 25. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerinted mi vagy?:D arrol fantazialsz h mas farkat megfogd
2023. febr. 25. 23:34
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

csak akkor vagy biszex, ha lenyeled

de ha kiköpöd akkor nyilván hetero vagy

2023. febr. 26. 20:42
 6/12 sandrisbp ***** válasza:
51%
Remélem, nem 55 éves korodra jön meg az eszed, hogy ilyenkor, ha a másik előveszi, nem elég nézni, hanem segíteni is kell neki, kézzel vagy szájjal. Ne legyél már ilyen tutyimutyi, elmennek a legjobb éveid, pláne ha nem akarsz komolyabban szexelni pasival, csak így lightosan.
2023. febr. 27. 00:16
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Vagyunk ezzel így egy páran 🙂

Éld meg a vágyadat, ne fojtsd el!

2023. febr. 27. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Igen
2023. febr. 27. 14:02
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld ki, ne habozz!
2023. márc. 6. 12:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt hogy véletlenül fasz került a számba.

Mégis hetero vagyok.

2023. márc. 21. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!