Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen "pronouns"-t irnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "pronouns"-t irnak a biszexuálisak instagram bioba?

Figyelt kérdés
ha a leszbikusok she/her-t, a melegek meg he/him-et, akkor a biszexualisak mit irnak?

2023. febr. 21. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kérlek az "ő"-t.
2023. febr. 21. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a megjelölés csak azt mutatja, hogy nőnek, férfinak, vagy egyiknek sem érzed magad. Köze nincs ahhoz, hogy kit keresel.
2023. febr. 21. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy fest kevered a szexualitást a nemi identitással.

Hetero, homo, biszex, pánszexuális, aszexuális, stb. Ezek a szexuális vonzódást igyekszenek definiálni.

Egy biológiailag nőnek született, és magát minden tekintetben nőnek érző, azonosító ember is lehet biszex, vagy hetero, vagy leszbikus, akkor ő biszex nő, vagy hetero nő vagy leszbikus nő lesz. Azaz magára nőként hivatkozik.

A nemi identitás a trnaszszexualitás területe ami nem szexuális beállítottság, hanem a nemi identitás kérdése. Mi a biológiai nemed, az elsődleges nemi jellegeid, és egyébként te minek érzed magad? Az a nemi identitás. Lehet valaki női testbe született férfi aki meleg, vagy biszex.

Na az ő esetükben érdekes, hogy melyik nemhez sorolják magukat és hogy megjelenésükben melyik nem sajátosságait szeretnék mutatni.

Az ő esetükben érdekes kérdés, hogy he/she/they? Szerencsére a magyar nyelv nem különböztet meg nemek szerint, így erre nagy szükség magyarul nincs, csak olyan nyelvek esetén ahol ez számít.

2023. febr. 21. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze a szexuális orientációhoz. Azt írd be, ahogy szeretnéd, hogy hivatkozzanak rád angolul.
2023. febr. 21. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Legjobb lenne semmit se.

Ez a pronounozás tipikusan az unatkozó nyugati gazdag gyerekek hülyesége. Lehet valaki meleg/biszex/akármi enélkül is.

2023. febr. 21. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 Minden embernek vannak pronouns-ai már évszázadok óta...
2023. febr. 22. 00:28
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Én she/they-t, azaz demigirl-t írok, DE ez csak én vagyok.

Mert a szexuális orientáció és a társadalmi nem teljesen más.

Alapvetően boldog vagyok, hogy biológiailag nőnek születtem, szeretem, hogy feminin karakterem van, de ha a mai világban csak azokat kezelik teljes értékű nőnek, akik tárgyiasítják magukat, lotyóként pucsítanak mindenhol, és csak azt a társukat veszik emberszámba, aki Barbie babának képzeli magát, akkor köszönöm szépen, nem kérek ebből az egészből, mert nem vállalok velük közösséget én sem. 😄

Emellett küzdök egy örökletes hormonális problémával is, ami közrejátszik abban, hogy bár egyértelműen nőies vonásaim és sziluettem van, a karakteremben befigyel pár “hímnős” jelleg, amit nem tudok befolyásolni, mert így születtem.

Gyerekkorom óta szívesebben barátkozom fiúkkal, mert sokkal befogadóbbnak tartottam őket, mint a királylányosdit játszó kiscsajokat, akik már a legapróbb dolgok miatt is látványosan fúrták egymást.

2023. márc. 1. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!