Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aktív, aki nem olyan durván csinálja, hogy utána az ember alig tud ülni?
Figyelt kérdés
Hanem lassan, óvatosan, és nem csak az elején. És nem nyomja tövig, ha nagy.2023. febr. 17. 23:29
4/10 anonim válasza:
En is ilyen vagyok. Szerintem a szex az ket ember kolcsonos elvezeterol szol nem az aktiverol. 18cm a meretem amugy es mindig gyengeden kezdem ,eloszor ujjazassal stb. 28/F
5/10 anonim válasza:
Elvileg vannak, gyakorlatilag mégsem. :D Én több órás lassú, lüktető orál ingerlésre keresek partnert. Eddig senki nem szeretné kapni. :D
6/10 anonim válasza:
Ahogy az 5 ös válaszoló írja az biztos jó lehet. :)
7/10 anonim válasza:
Mivel nem nagy nyomhatom tövig és szerintem ez alap hogy figyel az ember.
9/10 anonim válasza:
Én uni vagyok, de mindig figyelek a másikra. Nekem a partner a legfontosabb.
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!