Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember aki tartós kapcsoltaban van bixeszként vagy ismer olyan valakit? Pl. Van felesége, gyereke de közben férfival is csinálja, vagy ha nem is csinálja csak felizgul a férfiakra is.
Figyelt kérdés
Ha van ilyen akkor a feleség álltalában tudja vagy titokban csinálja a férj?2020. júl. 31. 13:18
1/5 anonim válasza:
Volt ilyen nős haverom, évekig.
Nem tudta a neje,de az enyém sem. És nem is gondolnád, milyen sok ilyen van, aki a neje és gyereke mellett pasizik.Mert esetleg nem vállalhatta fel magát.
2/5 anonim válasza:
Én transzlány vagyok és bi, fiúk és lányok is tetszenek szerelmes tudok lenni lányokba, de szexuálisan egyáltalán nem érdekelnek. Szerencsére nincs családom úgy mint ahogy a kérdésben van. Azért szerencsére mert rosszul lennék attól hogy megcsalok valakit akitől közben lennének a gyerekeim esetleg.
3/5 anonim válasza:
Egy kollégám ilyen, 50-es pasi, két felnőtt gyerekük van. A neje tudja, hogy a férje a fiatalabb fiúkhoz vonzódik, együtt élnek - a nő szeretőt tart, a pasi fiúkkal barátkozik.
4/5 anonim válasza:
Én nős vagyok, 3 gyerekem van. Nem tartok "szeretőt", de a férfiakra felizgulok. :)
Sajnos vagy nem sajnos, de ez van. Kár, hogy korábban nem tudtam kiélni ezirányú vágyaimat.
34/F
5/5 anonim válasza:
Na a 3-as sztorija sem lehet túl gyakori.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!