Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szobatársam biszex, szerintetek kérnem kellene hogy másik szobába kerüljek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 15:40
11/31 anonim válasza:
nincs abban semmi, hogy biszex
én is az vagyok
és régen kolis voltam
12-en voltunk egy szobában és sohasem fordult meg a fejemben, hogy bárkire is rámásszak
pedig mindenkivel meztelenül zuhanyoztunk minden este a zuhanyzókban... akkor még közös zuhanyzó volt egy egész szintnek...
szóval nem értelek, hogy miért akarod másik szobába átkérni magad
szegény srácot sajnálom inkább
12/31 anonim válasza:
Ne görcsölj már rajta annyit.
Egyáltalán miért magától értetődő, hogy meztelenül mászkáltok egymás előtt?
Én voltam koleszos 4 évig, de valahogy ez az élmény kimaradt, mindig meg tudtuk oldani, hogy ne lássuk egymást.
13/31 A kérdező kommentje:
Mert eddig lazan kezeltuk ezt, de mostmár így zavadna ha latna
2023. febr. 12. 16:30
14/31 anonim válasza:
Azt hiszed, hogy minden biszex srác egy ösztönlény, aki az összes pucér emberre rámászna, vagy mi? :)
15/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, de mi van ha felizgul erre?
2023. febr. 12. 16:43
16/31 anonim válasza:
semmi, mi lenne?
ha neked nem tetszene a közeledése, akkor megkérnéd, hogy ne csinálja
ennyi
17/31 anonim válasza:
Nem kell elszállni magadtól, nem vagy vonzó
18/31 A kérdező kommentje:
A lanyok nem ezt mondjak…
2023. febr. 12. 17:04
20/31 A kérdező kommentje:
Akkor jó hogy írtál, köszi a segitséget
2023. febr. 12. 17:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!