Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lehet, csak én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lehet, csak én nem tetszsm neki?

Figyelt kérdés
Van egy sógorom, akivel 2 hónapja egy szobában lakunk! Tudja azt, hogy meleg vagyok! Sokszor csapom neki a szelet, már csak hülyeségből is.. van olyan amikor ő is úgy viselkedik velem, mintha akarna tőlem valamit, hülyéskedik, megkérdezi tőlem, hogy kívánom e meg ilyenek, aztán utána meg bekomolyodik és abba marad a téma! Egy szombati nap együtt ittunk, elég sokat… bebasztam és elmondtam neki, hogy elég nehéz magamat tartani, hogy ne érjek hozzá, ne szopjam le vagy akármi mást… elmondtam neki, hogy amikor alsónadrágban van alig bírom magam tűrtőztetni, hogy ne vetkőztessem le… mindegy, elkezdte mondani, hogy nem akar semmit, a testvéremet szereti stb… de eközben elé térdeltem, és elkezdtem fogdosni a farkát, amit ő megengedett… a nyakát megállás nélkül csókoltam, haraptam, hagyta… benyúltam a gatyájába, megfogtam a farkát, igaz akkor megszeppent, de semmi mást nem csinált.. számat csókolta, vagy én őt már nem emlekszem.. szval igy nagy vonalakba ennyi.. mit gondoltok? Szerintetek amugy bi? Nem tetszem neki én, és ezért nem akar tőlem semmit? Segítsetek rá jönnöm, választ szeretnék!

tegnap 22:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!