Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Haverom biszex lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom biszex lenne?

Figyelt kérdés

3 éve ismerkedtem meg az egyik haverommal aki az utóbbi időben néha elég furán viselkedik a közelemben. Tudni kell hogy az idő nagy részében teljesen jól elvagyunk hülyülünk, de mostanában van olyan hogy pl óra közben direkt hozzáér a lábamhoz vagy végigsimítja a kezét a combomon. Utána elröhögjük az egészet meg elmondja hogy csak viccből csinálja, de ezt nem csak egyszer csinálta már hanem jó párszor megtörtént és mostanában gyakrabban.

Rólam tudni kell hogy én biszex vagyok, a kérdés csak az hogy ő is biszexuális-e. Egyikünknek se volt még barátnője de elmondása szerint ő hetero.

ma 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Nem,ő homokos.
ma 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, mindenesetre kíváncsi.

Konkrétan rá kell kérdezni egy ilyen simogatós alkalommal.

ma 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Én viszonoznám a simogatást, de kicsit feljebb is menne "véletlenül" a kezem!
ma 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem akarhat valamit.

Nalam is igy kezdödött mikor egyik haverom buliba mikor ketten voltunk elkezdte simogatni a combom.

Aztan vegül elmentünk együtt mosdoba 😅

ma 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!