Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Cuckold történetek tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold történetek tudnátok mondani? Saját élményt, tapasztalatot leírást leginkább?

Figyelt kérdés
CUCKOLD STORY TIME, Kifejezetten saját élményt pls, story time xd, tudnátok mondani? Hogy indult, mi történt, mennyire volt bdsm, megalázó a csaj részéről, de csajok is írhatnak, hogy mennyire domináltak, hogy mi volt és, hogy.

2023. jan. 17. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Én benne lennék nagyon!
2023. jan. 17. 16:56
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Mi már sokszor eljátszottunk vele gondolatban, de sajnos még nem került rá sor. Érdekelne engem is egy két jó tanács 32f
2023. jan. 17. 17:20
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Parommal mi evek ota csinaljuk. De hosszu lenne leirni
2023. jan. 17. 17:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Azért próbáld csak meg pls
2023. jan. 17. 17:38
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
Nekem is volt pár kalandom.
2023. jan. 17. 17:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb egy jóképű, de élőben teljesen szótlan férfival találkoztunk, nem nagyon mert nyitni, kezdeményezni akkor se mikor férjem kiment telefonálni, kutyát etetni stb. Már azt hittem nem is lesz semmi, de végül összeszedte magát. Irány az ágy, a megszokott petting, végül orális szex után a számba élvezett, vártam a folytatást de elmaradt, férjemmel szeretkeztem egy jót, a pasi meg verte magának, meg mit tudom én mit csinált, utána nem foglalkoztam vele. Nem minden story happy end sajnos.
2023. jan. 17. 19:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez annyiból áll, hogy a feleségem elmegy a szeretőjéhez, aki jól megbassza, utána hazajön és velem kinyalatja. Közben kiverem, velem már kb 2 éve nem szexel. Egyébként mind a hárman egy helyen dolgoztunk de a pasi azt hiszi én nem tudom hogy dugja a feleségem. Én 38, a párom 26.
2023. jan. 17. 19:32
 8/16 A kérdező kommentje:
Waooo, jól hangzanak, még a 6-os, legalább cumi volt, jöhet még story
2023. jan. 17. 19:40
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
Én hallottam kutyás dologról .
2023. jan. 17. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb egy idősebb srác volt nálunk. Megbeszéltünk mindent előre, idejött kezdődött a petting, leszoptam, játszottam a spermával a számban aztán betette a popsimba. Elélvezett párom pedig kinyalta a spermát. Aztán mindkettőjüket leszoptam a végén.
2023. jan. 18. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!