Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki Velgyn fogamzásgátlót szed, tapasztalatokat tudna mondani?
Szia!
Nekem pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Kb egy éve szedem.
Az első hónap szenvedés volt, amíg átállt a szervezetem. Feszült a mellem és folyamatosan volt egy-két csepp vérzésem.
Ezek a mellékhatások azonban a második hónapra teljesen megszűntek, és azóta nincs gond.
Negatív mellékhatása nincs számomra. Megnőttek a melleim, és jelentősen rövidebb és kevesebb a havi vérzés. :)
Most láttam a kérdést, kereken egy éve szedem. Az első három hónapban placebo hét előtt 1-2 nappal barnás folyás volt, de ez a 3 hónao letelte után teljesen beállt. Az elején placebo napon 1-2-3-4. napokon változatosan jött meg, általánosan elmondhatom hogy mostmár beállt 4. nap reggelére, de van olyan hogy hamarabb jön meg ritkán. Én 180 cm, 55 kg voltam mikor kezdtem és akartam is hízni, hálistennek sikerült feltornázni, de ez nem a fogamzásgátlónak köszönhető, hiszen abban nincs kalória, max étvágyat tud növelni, de azt tudjuk korlátozni, szóval NEM ettől híztam.
Nekem teljesen pozitív tapasztalataim vannak róla, nem tapasztaltam közti vérzést és társait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!