Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha egy jó barátotok kíváncsi lenne a farkatokra?
Figyelt kérdés
És ha esetleg el is mondja?2023. jan. 17. 05:35
21/56 anonim válasza:
Én is simán megmutatnám, akkor is ha nem akarnék viszonzásként semmit. Nem tudom miért kell ebből ekkora nagy problémát kreálni, mint amit egyesek kreálnak. Manapság már a fiatalabb korosztály olyan szégyenlős, hogy még fürdőben is csak törölközőben mernek átöltözni. Ez már gáz...
22/56 anonim válasza:
Ha meg meztelenkedsz valaki elott biztos beszol b*zi vagy a f*szomat stírölöd?
24/56 anonim válasza:
Anno egy gimis barátnő elhintette,h mekkora farkam van ,ami akkor gyorsan elterjedt ,és tartott 3napig a csoda!
Utána pár haverom kérte mutassam meg
Miért is ne mutattam volna meg!?
25/56 anonim válasza:
már többször láttuk egymást haverjaimmal meztelenül, ott láthattak, de ha vmelyik kérné, megmutatnám neki, de józanul úgyse mondaná egyik se
27/56 anonim válasza:
Megmutatnám, bár nem vagyok nagy, és sokáig zavart is a méretem. Sokszor most is.
Sok fiú bizonytalan a méreteit illetően, és szeretnék tudni, le vannak-e maradva a barátaikat illetően. Ebben nincs semmi rossz.
Csak sokan feleslegesen stigmatizálják az ilyet.
28/56 anonim válasza:
Simán megmutatnám. Nincs abban semmi. Láttam már én is több haveromnak, zuhanyoztunk is együtt stb. :)
29/56 anonim válasza:
Szívesen megmutatnam neki!Még az ő kis kukacan kívül biztosan nem látott más,nagy kemény péniszt!
30/56 anonim válasza:
Nem történne semmi renkívüli. Megmutatnám. Ha mereven akarná, úgy is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!