Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek Ti,hogy reagàlnàtok ha többévnyi házasság utàn derülne ki a férjetekrők,hogy hapsikkal is van szexuális kapcsolata melletted ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 18:25
1/24 anonim válasza:
Szerinted? Több évi házasság után már szerelemről szó sincs,a többség kib@szná,mint macskát sz...ni.
2/24 anonim válasza:
Úgy van 1# . Számomra ez undorító.
3/24 A kérdező kommentje:
Hasonlóan gondolom én is!
Arra mentem haza,hogy a férjem seggébe az àllítólagos legjobb haverja farka !
Állítólag prűd vagyok ,és nem haladok a korral!
2022. ápr. 2. 18:44
4/24 anonim válasza:
Pfhujjjj.Számba nem venném többet neki. Kivágnám.
5/24 anonim válasza:
Gondolom, már nem fiatal a férjed.Általában 40 felett jön rájuk ez,úgy hallottam.
De ha rákapott, már nem mond le a farokról.
6/24 anonim válasza:
Írj nyugodtan én szívesen megismernélek.
40f
7/24 anonim válasza:
Game over lenne a történetnek mert titokban, sunyin félrelépett - tökmindegy hogy nővel, vagy pasival.
8/24 A kérdező kommentje:
30 éves a drágaságom
2022. ápr. 3. 05:39
9/24 anonim válasza:
Tudom,nem nyugtat meg,de a férjem problémamentes házasság és két klassz gyerek után, 36 évesen lett egy céges kiránduláson egy kövér 68 éves férfi szeretője.
Illetve a volt férjem...
10/24 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem!
Az én férjem pasija 27 éves személyi edző,de teljesen mindegy a kor vagy épp a külső!
Becsapott, hazudott,àtvert az első perctől fogva!
2022. ápr. 3. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!