Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a házasságban az egyik fél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a házasságban az egyik fél biszexuális akkor hogy élnek együtt?

Figyelt kérdés
PL. Ha a nő bi akkor időnként elmegy csajozni? Vagy ha a pasas akkor elmegy hapsizni? Soha nem tudtam ezt elképzelni.
2021. szept. 26. 16:27
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Párom bi. Csak mert mindkét nemhez vonzódhat, attól még simán lehet hűséges.
2021. szept. 26. 16:35
 2/37 anonim ***** válasza:
82%

Nem. A hűség és a szexualitás két külön dolog. Ha szeretek valakit nem tudok mással dugni, ugyanúgy mint egy hetero se.

De vannak olyan párok is, ahol az egyik bi, és néha kalandozik a másik nemmel. Léteznek ugyanilyen hetero párok is, nyílt kapcsolat nem csak a biszexeknél van.

Nem jár kéz a kézben sem a poligámia a biszexualitással, sem a monogámia a heteroszexualitással.

2021. szept. 26. 16:45
 3/37 A kérdező kommentje:
1-es én azt értem de a másik nemmel is alakit ki kapcsolatot? Attól még hűséges? Vagy a kedvedért lemondott róla és heteró életet él?
2021. szept. 26. 16:52
 4/37 A kérdező kommentje:

--- Ha szeretek valakit nem tudok mással dugni---

Ez azért szép illúzió nem?

2021. szept. 26. 16:53
 5/37 anonim ***** válasza:
85%

#1 vagyok, ő maga nem akar mással kapcsolatot, ha velem van. Nem én kértem meg rá.

Monogám kapcsolatban élünk.

2021. szept. 26. 16:54
 6/37 A kérdező kommentje:
Akkor átmenetileg heteró lett,kérdés meddig birja,és majd robban a bomba.
2021. szept. 26. 16:57
 7/37 anonim ***** válasza:
82%

Nem lett hetero. Biszex.

És képzeld, van önuralma, illetve nincs is rá szüksége, mivel nem akar megcsalni. Miért olyan hihetetlen ez?

2021. szept. 26. 16:59
 8/37 anonim ***** válasza:
63%

“ Ez azért szép illúzió nem?”

Nem tudom, lehet neked igen, nekem nem.

Nem leszek átmenetileg hetero, se átmenetileg meleg, biszex vagyok. De ettőll még nem kell folyamatosan mindkét nem. Ha valaki kielégít testileg, lelkileg akkor nem vágyok másra.

2021. szept. 26. 17:01
 9/37 A kérdező kommentje:
7es de ha veled heteró életet él,akkor addig ameddig veled együtt van addig csakis heteró lesz,nem?
2021. szept. 26. 17:16
 10/37 A kérdező kommentje:
8 akkor te átmeneti vagy épp akivel vagy olyan nem? Te irtad az előbb. Vagy türtözteted magad a kapcsolat miatt és heteróként élsz.
2021. szept. 26. 17:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!